De vloek van Leonardo DiCaprio en zijn ex-vriendinnen

De man die iedereen wel kent van onder andere zijn rol in Titanic, Leonardo DiCaprio. Geboren op 11 november 1974 in Los Angeles, is hij een Amerikaanse filmacteur en -producent. DiCaprio werd zeven keer genomineerd voor een Oscar. Naast de Oscar die hij geeft gekregen voor de hoofdrol in The Revenant Kreeg hij ook nog meer de 80 andere filmprijzen toegekend. Waaronder drie Golden Globes en een BAFTA Award.

Wie een beetje het nieuws rond DiCaprio volgt, kent dan vast ook de wel opvallende ‘vloek’ rond de ster. Al jaren is het bekend dat de vriendinnen van Leonardo DiCaprio nooit ouder zijn dan 25 jaar. En dus opnieuw wordt dit bevestigd. De Oscar winnaar is 47 jaar en de net bekendgemaakte ex Camila Morrone is 25 jaar. Daarom verbaast het ook niemand dat de eerst volgende vrouw waarmee hij gespot is, jonger dan 25 is.

Is Maria Beregova de nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio?

Maria Beregova is 22 jaar en een Oekraïens model. Momenteel woont zij in Londen en studeert ze om het farmaceutische bedrijf van haar familie over te nemen. Zij was hiervoor getrouwd met Ahmed Masoud Abdelhafid, hoofd van een vastgoed- en mode-imperium in Monaco en kleinzoon van Massoud Abdelhafid (rechterhand van de Libische dictator Muammar Gaddafi). Het lijkt erop dat zij gescheiden is van Abdelhafid, omdat overal op sociale media haar meisjesnaam weer is teruggezet, net voordat zij gespot werd met DiCaprio in Saint Tropez.

Het is nog niet officieel bevestigd dat DiCaprio en Beregova aan het daten zijn of gewoon een vriendschap hebben. Maar mochten zij wel willen gaat daten, raden wij aal dat ze maar beter kan opschieten want over drie jaar wordt zij al 25 jaar…

Hieronder nog wat foto’s van Maria Beregova (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Beregova✨ (@maria.beregova)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Beregova✨ (@maria.beregova)