De mega luxe woning van rapper Snelle

Voor zijn ouders heet hij gewoon Lars Bos, maar wij kennen de beste man als Snelle. Met vele succesvolle hits, optredens en televisieverschijningen is Snelle wel een bekende geworden in de muziekindustrie. Hij heeft daar dan ook aardig wat centen mee binnen weten te harken; en dat is te zien aan de woning waar de artiest in woont.

De rapper is pas 26 jaar, maar hij heeft al genoeg verdiend om deze luxe woonboerderij in het buitengebied van Deventer te kopen. Het mega vette huis ligt in een klein plaatsje Epse. Je zou misschien denken, waarom koopt hij daar nou een huis? Dat is makkelijk te verklaren, want Snelle komt zelf uit het plaatsje eronder dat Gorssel heet.

woonboerderij Snelle
foto via BekendeBuren

De reusachtige woning van Snelle bevat een woonoppervlak van maar liefst 396 vierkante meter. Met tien kamers, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer, kan de Nederlandse rapper zijn gehele familie op bezoek hebben. Als dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog een bijgebouw. Snelle hoeft niet bang te zijn om nat te worden als het regent en hij wil van zijn woning naar het bijgebouw, want er is gewoon een glazen tunnel tussen de gebouwen. Van deze ruimte kan een gastverblijf worden gemaakt, een kantoor of een dikke studio. Een leuke plus heeft dit gebouw ook, want er zit een sauna in en een hot tub buiten.

huis van BN'ers
foto via BekendeBuren

Wat kostte de woonboerderij van Snelle?

Verdeeld over twee woonlagen, ruim opgezet en voor een schappelijke prijs. Snelle heeft deze luxe woonboerderij voor een prima prijs gekregen als je ziet wat hij er allemaal voor terug krijgt. Het kostte hem een miljoen euro om dit optrekje over te nemen.

Op het terrein kan de rapper ook zijn bolides kwijt en er is een garage voor degene die hij extra graag wil beschermen. Als alle vrienden uit randstand van de Nederlandse rapper naar zijn woning komen, dan krijgen ze een klap van rust en ruimte in hun gezicht. We zouden er maar al te graag wonen.