De carrière van de Nederlandse blondine

Voor degenen die geen idee hebben wie deze goedgetrainde blondine nou eigenlijk is, volgt een kleine voorstelronde. Gaby Blaaser is een Nederlandse actrice, model en presentatrice. In 2006 werd ze voor het grote publiek bekend toen ze de rol van Manon vertolkte in het populaire Onderweg naar Morgen. Vervolgens schitterde ze jarenlang in de jeugdsoap SpangaS en Goede tijden, slechte tijden.

Tweee jaar geleden was Gaby de dame om wie de vrijgezellen mannen streden in het Videoland-programma The BacheloretteSindsdien is ze vaker op tv te zien geweest in programma’s als Ik hou van Holland, Jachtseizoen, De Verraders en Special Forces VIPS.

Gaby Blaaser is een hit op Instagram

Al haar optredens in deze programma’s hebben ervoor gezorgd dat ze steeds groter en groter is geworden online. Momenteel heeft ze op Instagram maar liefst 384 duizend volgers en dit aantal blijft maar stijgen. Als je naar haar foto’s kijkt, dan snap je ook waarom dit zo is.

Gaby plaatst vooral foto’s waarop ze haar afgetrainde figuur showt aan de buitenwereld. Maar we geven haar ook groot gelijk. Zo is ze namelijk druk bezig geweest met haar programma In shape met Gaby. Samen met haar bekende vrienden en vriendinnen laat ze in deze show full body work-outs zien die mensen gewoon thuis kunnen uitvoeren. Wanneer je daar zoveel moeite voor doet, dan mag je ook wel trots zijn op zo’n figuur, toch?

Ze plaatste vandaag een foto op het strand in Griekenland. In een fel roze bikini steelt Gaby de show op jouw tijdlijn, waarbij ze het niet kan laten om haar curves te verbergen. Zie de desbetreffende Instagram foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Wij selecteerden nog een aantal pikante plaatjes van haar Instagram-profiel. Check it out:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)