ZeeZout Festival

Ober een paar dagen is het zover: ZeeZout Festival keert terug naar de Tuinen van West. Al enkele jaren is het een gezellig feest waarbij de focus ligt op elektronische muziek. Er zijn maar liefst acht stages te vinden op het terrein, dus jij zal je ongetwijfeld de hele dag kunnen vermaken. Het hoogtepunt is in onze ogen zonder enige twijfel de mainstage, genaamd HILL. Als je één keer op de timetable kijkt, dan zie je onder andere een live optreden van Goldband staan (als je ze met Lowlands hebt gezien, dan weet je dat je hierbij wil zijn) én een veelbelovende afsluiter met niemand anders dan Job Jobse.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ZeeZout (@zeezout_nl)

Hoewel deze editie van ZeeZout Festival al volledig uitverkocht is, kan je proberen tickets te kopen op sites als TicketSwap. Hier zijn ze nog verkrijgbaar, dus ben er snel bij.

Elrow Town

Aanstaande zaterdag 3 september 2022 vindt een van de hoogtepunten van het jaar plaats: Elrow Town. Dat dit festival ieder jaar weer een succes is, dat is geen geheim. De vorige edities in Amsterdam waren allemaal binnen slechts 24 uur uitverkocht. De volgende stap: groter en nóg beter.

Dit gaat het grootste Elrow Town festival tot nu worden. Speciaal hiervoor hebben ze de locatie gewijzigd, want bij een groots festival hoort een grote locatie. Het festival zal plaatsvinden in recreatiegebied Geestmerambacht, vlakbij Alkmaar, waar er genoeg ruimte is voor maar liefst 35.000 bezoekers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door elrow (@elrowofficial)

Wat kunnen de bezoekers dan verwachten? Je kan rekenen op extravagante aankleding, verwondering, muziek en kleurrijke performers. En de line-up? Die is om over naar huis te schrijven. Onder meer Jamie Jones, Claptone, Ida Engberg, Kerri Chandler en elrow up&coming winnaars Florentia and Amedeo Picone zullen voor de beste tunes zorgen. Verder kan je ook performances verwachten van onder andere Benny Rodrigues, Michel De Hey en Shermanology. Kortom: dit wordt hét feest voor house en techno-liefhebbers. Hoewel het uitverkocht is, kan je nog altijd proberen een ticket te sniperen op TicketSwap. Het is het waard.

Thuishaven (De Zomerclosing)

Een van de meest bezochte festivallocaties in Amsterdam: Thuishaven. Naast af en toe een feestje op zaterdag, vinden hier zondags de meeste feesten plaats/ Elke editie met andere dj’s, van opkomende artiesten tot gevestigde namen. Er zit dus gegarandeerd iets tussen voor jou!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thuishaven (@thuishaven)

Wil jij het festivalseizoen in stijl afsluiten? Dat kan! Op 24 en 25 september vindt de Thuishaven Zomerclosing plaats. Zaterdags kunnen de echte die-hards doorgaan tot 04.00 uur en op de zondag sluit het festival om 23.00 uur. De line-up van zaterdag wordt verrijkt met onder andere Carlos Valdes, De Sluwe Vos en VNTM. Zondags zullen onder meer ANOTR, Kasper en Samuel Deep jouw laatste Nederlandse festival van het jaar kleur geven. Check de website van Thuishaven voor tickets.

Parels van de stad

Voor Amsterdam, door Amsterdam en dé plek waar Amsterdam samenkomt. Dit tweedaagse festival wordt gehouden in Riekerhaven en vindt plaats op 10 en 11 september. Wat heeft Parels van de stad te bieden? Twee dagen, veertien stages en meer dan 150 artiesten maken dit de grootste editie ooit. Denk aan perfomances van De Jeugd van Tegenwoordig, Broederliefde, Sven Alias, Poke, Bokoesam, Sigourney K, Dopebwoy en I am Aisha. Na het festival nog niet uitgeefeest? Wat dacht je dan van een officiële afterparty in Club Maïa Amsterdam. Tickets gaan vanaf de 50 euro en kan je kopen op de site van Parels van de stad.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Parels van de Stad (@parelsvandestad)