Formule 1-nieuws over Max Verstappen, Red Bull Racing, teams, coureurs, lifestyle en meer

F1Max is dé lifestyle- en nieuwswebsite waarbij Red Bull Racing-coureur Max Verstappen en andere Formule 1-coureurs op de voet worden gevolgd, zowel op het circuit als privé. Ze highlighten het bikkelharde leven van de teams en coureurs en geven aandacht aan de tofste onderwerpen uit de koningsklasse van de autosport, beter bekend als Formule 1. Dit allemaal zodat de lezers in de huid kunnen kruipen van een F1-coureur en jij je tijdens het lezen van F1Max voelt als een verslaggever op de grid. Hoe sick! 

f1max logo

Vanaf nu worden alle fans en geïnteresseerde volgers verwend met informatieve vraagstukken zoals ‘wat is Formule 1?’ en ‘hoeveel F1 races zijn er?’ en middels dagelijkse updates over het belangrijkste Formule 1-nieuws op de hoogte blijven van de meest spraakmakende ontwikkelingen. De content zal ook lifestyle artikelen bevatten over regerend wereldkampioen Max Verstappen en zijn concullega’s. Denk hierbij nieuwe (privé)auto’s, salarissen, relaties en zelfs het privévliegtuig van Max Verstappen.

Kortom: de ultieme mix over het populaire onderwerp, voor zowel de beginnende als de doorgewinterde Formule 1-fans!

F1Max.nl maakt een vliegende start

De afgelopen week wist F1Max namelijk al ruim 50.000 Formule 1-liefhebbers te verwelkomen met als belangrijkste uitgangspunt de voorbereidingen op de tweede helft van het seizoen; de geweldige overwinning van Max op Spa-Francorchamps en de Dutch Grand Prix op Zandvoort aankomend weekend van 2-4 september.

f1max nieuws website formule 1

Middels een ludieke actie op Facebook groeide F1Max uit tot een community van bijna 5.000 fans. Tijdens de actie werden er twee weekend-tickets weg gegeven voor de uitverkochte Dutch Grand Prix via de Facebookpagina van F1Max. Dé ultieme kans voor fans om er alsnog bij te zijn en zich onder de ‘Orange Army’ te begeven het gehele weekend van 2 tot en met de race op 4 september. De droom van iedere F1-fan.

Bezoek alvast de website van f1max.nl en geef de Facebook-pagina van F1Max de ‘thumbs up’ als je jouw F1-kennis wil opschroeven.