Zonnebril

Wat pak je gelijk als de eerste zonnestralen tevoorschijn komen? Juist, een zonnebril. De start van de lente is dan ook een perfecte tijd om te investeren in een zonnebril. Zonnebrillen zijn er in overvloed, van groot naar klein en van enorm goedkoop naar ontzettend duur. Ons advies is dan ook om een middenweg te vinden en dus niet voor het meest extreme variant te gaan. Let bij het kopen van een bril vooral op de vorm van je hoofd en pas je zonnebril daar op aan. Een zonnebril is een accessoire welke velen van ons nogal regelmatig verliezen. Een goedkope en één duurdere aanschaffen is dan misschien wel de oplossing.

Zonnebril rond MAN MAN 1

Goudkleurige ronde zonnebril met rookglazen

River Island €20 Shop nu
Zonnenbril bruin print MAN MAN 1

Zonnebril RB4278

Ray-Ban €155 Shop nu

Horloge

Een horloge is een accessoire voor elke man. Het is simpel doch praktisch en is kan de subtiele blikvanger van je outfit zijn. Het is echter wel van belang dat je het juiste horloge kiest voor jouw pols. Wil je geen nieuw horloge aanschaffen? Dan kan je gemakkelijk de horlogeband verwisselen. Horlogebanden zijn er in allerlei verschillende materialen en kleuren. Op deze manier kan jij jouw horloge op een relatief eenvoudige manier een geheel nieuwe look geven. Het is dan nu ook een mooie tijd om je oude band te vervangen voor een nieuwe sportieve of lederen band.

Een bericht gedeeld door Danial (@dandrobe) op

 

Gevlochten riem

Een riem is hoogstwaarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar het is wel een accessoire welke jouw look kan bepalen. Een gevlochten riem geeft met zijn constructie een andere dimensie aan je outfit.  Het past vooral goed bij zomerse outfits waarbij er minder lagen over elkaar gedragen wordt. Een riem in het zwart of bruin past goed bij vrijwel al jouw outfits. Op deze manier kan een riem een eyecatcher zijn van jouw outfit zonder een enorme gesp te dragen.

Riem gevlochten zwart MAN MAN 1

Zwarte leren geweven riem

River Island €25 Shop nu
Riem gevlochten bruin MAN MAN 1

Gevlochten leren riem

Scotch & Soda €50 Shop nu

Zomerse tas

Een tas is de meest praktische toevoeging aan jouw look, je gebruikt hem namelijk vrijwel elke dag. Een lederen tas is stijlvol en wordt alleen maar fraaier in de loop der tijd. Een lederen tas is steviger en relatief zwaar. Mocht je toch meer een fan zijn van lichtere tassen, ga dan voor een katoenen rugzak. Voor deze tijd van het jaar kan je het beste gaan voor een beige of lichtbruine tas. Stijlvol, tijdloos en gemakkelijk te combineren.

Een bericht gedeeld door Laauw (@laauw_official) op