Wie is Marisa Tomei?

Van Italiaanse afkomst, werd Marisa Tomei geboren op 4 december 1964 in Brooklyn, New York. Tomei begon haar acteercarrière in de dagelijks op de televisie uitgezonden soap As the World Turns waarin ze van 1983 tot 1985 speelde. Naast een Oscar won ze meer dan vijftien andere acteerprijzen.

Marisa Tomei heeft zowel een Amerikaans als een Italiaans paspoort. Onlangs maakte ze deel uit van Captain America: Civil War (2016), en in 2018 nam ze deel aan After Everything en The First Purge. Ze heeft ook de rol in Spider-Man: No Way Home als aunt May.

 

De actrice speelt aunt May in Spider-Man: No Way Home

Aunt May is een personage uit de Spider-Man strips van Marvel Comics. Maybelle “May” Parker was de tante van Peter Parker en de weduwe van wijlen Ben Parker. Ze nam de verantwoordelijkheid op zich om Peter alleen op te voeden. Parker kwam er uiteindelijk achter dat haar neef eigenlijk Spider-Man was, maar accepteerde zijn geheime identiteit. Deze rol wordt in de nieuwste film gespeeld door Marisa Tomei. De actrice is dus 57 jaar en dat is niet te raden aan de hand van deze foto’s.

De leeftijd van Spiderman-actrice Marisa Tomei raad je nooit aan de hand van deze foto's

De leeftijd van Spiderman-actrice Marisa Tomei raad je nooit aan de hand van deze foto's

Gal Gadot staat bekend als Wonder Woman. Op 26 december bestond WW84 één jaar. Dat vierde ze in haar korte Wonder Woman-pakje en liet ons mee genieten.