De act in America’s Got Talent

Léa Kyle is een Française en dat dat bleek al snel toen haar poging om Engels te spreken een beetje mis ging. Haar act was desalniettemin indrukwekkend. In een mum van tijd wisselt ze van outfit en dat gaat zo snel dat je zou willen dat je eigen vriendin dat kon. Het zou je in ieder geval een hoop tijd besparen die je normaliter kwijt bent aan het wachten.

Indrukwekkende prijzen voor Léa Kyle

Léa is al langer bezig om een naam op te bouwen als goochelaar. Dat doet ze niet onverdienstelijk en in Frankrijk is ze mateloos populair. Hoewel haar act wellicht simpel lijkt, is ze er wel in geslaagd om een aantal indrukwekkende prijzen te winnen. Zo won ze het French Champion of Magic in 2019, won ze het Villebarou International Magic Festival en trad ze op in verschillende shows, waaronder die van Penn and Teller : Fool Us 2020. Kortom, de dame heeft het een en ander in haar mars.

Ze kreeg de Golden Buzzer van Heidi Klum

Haar act was voor niemand minder dan Heidi Klum reden genoeg om haar te belonen met een ‘Golden Buzzer’. Dat bleek ook een goede ingeving te zijn. Uiteindelijk zou ze in de top vijf eindigen en daarmee weer een nieuw hoogtepunt bereiken in haar indrukwekkende carrière. Of jouw vriendin net zo vaardig is in het veranderen van outfit, laten we even in het midden. Het kan zeker geen kwaad om haar met de video’s van Lea Kyle te inspireren.

Check hieronder de YouTube-video van het optreden in America’s Got Talent van Léa Kyle: