Davy Klaassen en zijn vriendin zijn terug in Amsterdam

Als je de vriendin van een voetballer bent, dan zal je vaak bekend staan als de vriendin van. Vervelend eigenlijk, maar de vriendin van Davy Klaassen is meer dan alleen de vriendin van de voetballer. Laura Benschop is een waanzinnig knap model, maar wel iets minder bekend dan de andere voetbalvrouwen.

Heel jammer, want deze deze beeldschone dame wil je wel blijven zien. Ze heeft zo ook aan Miss Nederland meegedaan in 2017. Niet gewonnen helaas. Als wij in de jury hadden gezeten, dan hadden we wel geweten naar wie onze stem uitging.

View this post on Instagram

hoooome ❤️❌❌❌

A post shared by @ laurachristell on

Laura Benschop was één van de 12 dames die waren geselecteerd uit een totaal van 100 knappe dames. En wij snappen waarom. De mooie finaliste komt uit Hilversum, net zoals haar vriendje. Ze heeft criminologie gestudeerd in Canada. Beauty and the brains dus.

Nu zijn ze weer terug op het oude nest in Amsterdam en hebben zij hun leven in Duitsland achtergelaten. Een grappig feitje is trouwens dat veel vrouwen die meedoen met schoonheidswedstrijden ook met voetballers gaan. Zo is de vrouw van Marc Overmans Miss Universe Netherlands 1995. Nou mannen, als je de knapste vrouw van Nederland aan de haak wil slaan, moet je jouw voetbalskills even opkrikken.

Het knappe model Laura Benschop

Dat de mannen van het Nederlands Elftal knappe vrouwen hebben, dat hebben we eerder gezien. Davy Klaassen mag dan niet geregeld voor het nationale team spelen, maar als hij dat gaat doen dan komt zijn vriendin er makkelijk tussen. Laura speelt nog al met haar haarkleur van blond naar brunette. Wij vinden het allemaal mooi. Maar wat toch onze aandacht trekt, zijn die prachtige krullen die ze heeft. Die mag ze van ons er wel inhouden. Wat vinden jullie?

View this post on Instagram

heatwaves equal no shirts 🤑

A post shared by @ laurachristell on

 

 

 

 

View this post on Instagram

🌴🌴🌴 . . .

A post shared by @ laurachristell on