Het is duidelijk dat ze niets met je wil

Appen kan soms best lastig zijn. Je hebt met appen geen idee hoe iemand iets bedoelt en je kan ook veel lastiger sarcasme herkennen. Daarom moet je de gesprekken online met een potentiële date een beetje luchtig houden. Gebruik hier een daar een paar smileys om duidelijker te laten zien welke emotie je bij je berichtje hebt, maar doe dit zeker niet te vaak.

Voor een tijdje heb je het gevoel dat het goed gaat, maar dan duren de reacties terug opeens veel langer en langer. Dit is het moment dat je moet gaan denken: Ohh, ze vindt het niet meer leuk. Helaas, maar waar!

Veel mannen denken op dit moment: Als ik nu een super domme ongemakkelijke grap maak, vind ze me weer geweldig. Maar nee mannen… dat vinden ze zeker niet. Mannen maken na een lange ‘stilte’ op app vaak grappen zoals ‘ben je altijd zo spraakzaam?’. Het moment dat je deze berichten naar een vrouw gaat sturen, heb je het al verpest.

Ze bedenkt excuses waarom ze langzaam reageert

Vrouwen zijn vaak een stuk emotioneler dan mannen en daardoor vinden ze het vaak lastiger om in één keer duidelijk en hard te zijn. Dat is dan ook de reden dat vrouwen eerder mannen ghosten of slechte excuses gaan verzinnen om niet meer te reageren. Zo’n excuses zijn bijvoorbeeld: ‘Ohh ik heb helemaal over je appje heen gelezen’, ‘Sorry ik heb het erg druk gehad met van alles’ en ‘Jeetje ik ben altijd zo’n slechte apper’. Heb je deze vaak op je scherm gekregen? Maak het dan minder pijnlijk voor jezelf en reageer ook maar niet meer.

Als een vrouw dit doet, stop dan met berichten sturen

Wat voor berichten moet je wél sturen naar een vrouw?

Zoals je dus al hebt gelezen: flauwe grapjes werken niet. We hebben wel een tip voor je wat je kan doen, maar dan moet je wel bereid zijn om er wat moeite voor te doen. Als een vrouw je negeert, moet je juist proberen de man te worden die het écht waard is om te appen. Dat word je op deze manier: maak duidelijk op al je social media accounts dat je een super ‘leuk’ leven hebt.

Dit klinkt waarschijnlijk vaag. Wat we bedoelen te zeggen is dat je leuke dingen die je gaat doen, zoals uitgaan met vrienden en een bezoek aan het strand moet delen op je social media. Hierdoor laat je zien, aan de vrouw die je wil daten, dat je het ook leuk hebt zonder haar. Hierdoor kan die vrouw zelf gaan twijfelen. Misschien begint ze zelfs wel te reageren onder je post. Op deze manier speel je dus een beetje de ‘cool guy’ met wie zij ook graag wat zou willen doen. Op deze manier blijf je toch altijd contact houden.

Heb je het gevoel dat ze opeens wel geïnteresseerd in je is? Wist je dat vrouwen dan stiekem hints geven?