Lady Gaga showt haar super fitte lichaam in bikini

Lady Gaga, die eigenlijk Stefani Germanotta heet, heeft bijna ontelbaar veel hits gehad. Nummers als Bad Romance, Poker Face en Just Dance kent of herkent bijna iedereen wel. Een iets recentere hit was Shallow van de film A Star Is Born, waarin ze samen met Bradley Cooper de hoofdrol speelde. Haar talenten gaan dus verder dan alleen zingen. Wanneer je zo wereldberoemd bent zorgt dat waarschijnlijk voor een druk leventje. In ieder geval is Lady Gaga niet te druk om een echt onwijs fit lichaam te onderhouden.

We hebben al weleens eerder geschreven over hoe verbazingwekkend fit Lady Gaga wel niet is, maar we doen het toch nog een keer. Hoewel je haar waarschijnlijk ook kent van haar vaak bizarre outfits, poseert Lady Gaga ook graag in bikini. En die foto’s en video’s deelt ze dan met haar 53 miljoen volgers op Instagram. Bijvoorbeeld deze video waarin ze – toen nog met donker haar – in een oranje bikini uit het zwembad komt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga)

Hoe komt het dat Lady Gaga zo fit is?

Zo’n lichaam krijg je natuurlijk niet zomaar. De 36-jarige zangeres werkt daar op verschillende manieren aan. Zo doet ze al sinds 2004 aan yoga, toen ze nog studeerde in New York. Daarnaast doet ze ook nog aan pilates. Maar om er echt goed uit te zien op het podium en ook nog eens een hele show vol te houden moeten er natuurlijk ook nog andere work-outs gedaan worden. Volgens haar trainer doet ze bijvoorbeeld 35 minuten aan krachttraining en focust ze dan vooral op haar buikspieren. Ja, dan snappen we wel dat ze er zo goed uit ziet in een bikini.

Ook deze recentere foto van Lady Gaga bij het zwembad kun je zien dat haar work-outs niet alleen goed zijn voor haar buikspieren. In de foto, die van de achterkant genomen is, draagt ze een lichtblauwe bikini.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga)