De Smartwatch met GPS is nu beschikbaar bij Lidl

Je komt zulke producten wel vaker tegen bij de Lidl en dit keer gaat het om een smartwatch, namelijk de Silvercrest Smartwatch met GPS. Deze smartwatch is ideaal voor wie op zoek is naar een horloge die hun sportprestaties bijhoudt en dan natuurlijk wel voor een Lidl prijsje.

Afhankelijk van de sport die je beoefend kun je het horloge in de goede stand zetten. Bijvoorbeeld wandelen, hardlopen of fietsen. De smartwatch houdt namelijk je stappen en verbrande calorieën bij en meet zelfs je hartslag. Daarnaast doet het ook nog aan slaapmonitoring. Op het schermpje van het horloge is in kleur de tijd, datum en het weer te zien, maar je kunt ook oproepen, berichten, agenda-items en sociale media notificaties bekijken. En natuurlijk beschikt de smartwatch ook over een GPS.

silvercrest smartwatch met gps

De behuizing is 4,83 bij 5,84 centimeter en 1,5 centimeter dik. De breedte van de band is 2,2 centimeter en deze is verstelbaar in lengte. Ook heeft de behuizing een beschermingsfactor van IP68, wat inhoudt dat deze in principe stof- en waterdicht is. Zolang je het niet te gek maakt, natuurlijk. De batterij heeft een stand-by tijd van maximaal 45 dagen.

Meer informatie over de smartwatch 

Inclusief een ideale herinneringsfunctie

Heb je soms een duwtje in de rug nodig als het gaat om sporten? Je kunt een bewegingsdoel instelling en dan geeft het horloge je een herinnering. Ook kan hij een herinnering sturen over medicatie. Dat hoef je ook niet allemaal in te stellen via het horloge zelf. Er is namelijk een gratis app van Silvercrest die zowel op een Android-telefoon als op een iPhone geïnstalleerd kan worden. Daarin kun je ook al je gegevens makkelijk terugkijken en precies zien welke route je gemaakt hebt.

smart watch app

Je kunt de Silvercrest Smartwatch met GPS voor €69,99 op de kop tikken in de Lidl Webshop. Er wordt een USB-kabel meegeleverd voor het opladen.