Waarom stopt La Casa de Papel na seizoen 5?

Een teleurstelling voor veel trouwe kijkers. De Spaanse krant Marcadat deed een boekje open het einde van de kraakserie. Volgens het blad zou de hoofdreden zijn dat het de afgelopen jaren steeds moeilijker was de grote groep als één bij elkaar te houden voor het maken van nieuwe seizoenen. Door de ongekende populariteit van de serie zouden de La Casa de Papel acteurs en actrices talloze acteerklussen zijn aangeboden.

Hoe ieder nieuwe dromen en ambities voor zichzelf in de toekomst had opgesteld, leek de groep langzamerhand uiteen te vallen en werd het een onbegonnen klus voor de directors en crew er nog een goed verhaal van te maken.

Een spin-off in aankomst?

Hoe veel fans smachten naar een spin-off die er naar verluidt aan zit te komen, valt het volgens een van de makers van de serie, Javier Gómez Santander, nog te bezien of dit werkelijkheid zou kunnen worden. Hiervoor zou één personage uitgelicht kunnen worden. De maker van La Casa de Papel kijkt terug of vijf succesvolle seizoenen en denkt dat de serie er op een goede manier mee kan gaan stoppen. Hoewel er op dit moment nog geen spin-off in overweging wordt gebracht, sluit Santander niks uit. Komt er een goed idee boven water? Dan gaan we ons uiterste best doen hier tijd aan te besteden, aldus de maker.

Dit is de echte reden waarom La Casa de Papel stopt na vijf seizoenen

Hoe we met z’n allen hebben kunnen kijken naar vier steengoede seizoenen, hoeft de fan zich nog even niet druk te maken. Ondanks dat de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 5nog niet bekend is, kunnen we er vanuit gaan dat het weer een groot spektakel zal gaan worden. En of die spin-off eraan zit te komen? Dat gaan we vanzelf zien.

Ken jij alle scènes van de hitserie uit je hoofd en droom jij hier zelfs over? Lees dan ook over de meest spraakmakende en knapste actrices uit La Casa de Papel.