La Casa de Papel seizoen 4

Dat de opnames van het derde seizoen al zijn afgerond is natuurlijk geen groot nieuws. Op 19 juli is dit seizoen te bewonderen op het mooie platform Netflix. Tot die tijd trekken de acteurs, de opnames gewoon door voor het vierde seizoen.

La Casa de Papel seizoen 4

Álex Pina – de maker van de serie – verklapte gisteren tijdens een evenement in Spanje dat er ook een vierde seizoen komt. Ze zijn namleijk niet gestopt met de opnames na seizoen 3, maar de opnames draaien volle bak door tot en met augustus. Een vierde seizoen is dus al in de maak!

De details zijn nog niet verklapt omdat het derde seizoen uiteraard nog van start moet gaan. Toch zijn wij wel erg benieuwd of dit een vervolg is op seizoen drie of dat er een geheel nieuwe verhaal komt. Het komt er dus op neer dat wij voorlopig nog niet af zijn van deze serie. Vinden wij dat erg? Nee, zeker niet!

Het derde seizoen zal er ook iets anders eruit komen te zien. Dit zijn namelijk 5 nieuwe bendeleden die zich bij El Professor hebben aangesloten. Een nieuw team voor nieuwe uitdagingen.