Advocaten in pakken

Begin 2011 debuteerde de advocatenserie Suits over Mike Ross, die zich door middel van een fotografisch geheugen zonder ooit Harvard Law School afgemaakt te hebben bij een vooraanstaand advocatenkantoor naar binnen werkt. Door de seizoenen hebben kijkers kennis kunnen maken met meester-advocaat Harvey Specter, zijn secretaresse Donna Paulsen, mede-oprichter van de firma Jessica Pearson en de eigenzinnige advocaat Louis Litt. Ook Meghan Markle werd bekend door de serie toen ze nog gewoon Meghan Markle de actrice was. Zij speelde jaren lang de rol van rechtenstagiair Rachel Zane.

Meghan Markle

Ninth Time’s the Charm

Na negen seizoenen zal er een einde komen aan de veel bekeken serie. Zeven seizoenen lang bleven de hoofdrolspelers ongewijzigd. Voor seizoen acht veranderde er echter nogal wat. Zo voegde Katherine Heigl zich bij de cast. Ook werd, net als Amanda Schull, Dulé Hill – die je kan kennen van Psych – een vaste kracht. Daarentegen verliet Patrick J. Adams, de acteur die rol van Mike speelde, de serie. Ook Meghan Markle verliet de serie na seizoen zeven. Zij ging zich storten op een andere klus, namelijk die van echtgenote van prins Harry en hertogin van Sussex.

Meghan Markle

Meghan Markle in de trailer voor seizoen 9

De geruchten dat Meghan Markle zou terugkeren in Suits begonnen eigenlijk vrijwel gelijk nadat ze de serie verlaten had. Dat ze terugkeert voor een heel seizoen lijkt onwaarschijnlijk, maar aan de andere kant, dat ze toetrad tot het Britse koningshuis was ook redelijk onverwacht. Opvallend genoeg verschijnt Markle in de trailer voor seizoen negen. Weliswaar in een flashback, maar toch doet het de geruchten weer oplaaien. Want wat heeft het te betekenen? Helemaal uitsluiten kunnen we haar terugkeer voor een finaleseizoen met zekerheid niet, zeker als Patrick J. Adams ook voor seizoen negen terugkeert.

Seizoen negen van Suits mag dan over zo’n drie weken beginnen in de VS, in Nederland zullen we wat meer geduld moeten hebben. Op de Nederlandse Netflix zijn tot op heden seizoen één t/m zes te zien. Een beetje achter lopen we dus. Wel zullen we gauw te weten komen of Suits aan het afscheid een koninklijk tintje toe gaat voegen.

Meer nieuws op het gebied van series? Bekijk aan welke Game of Thrones-achtige serie Netflix bezig is.