La Casa de Papel seizoen 3

Uit de eerste beelden van de trailer La Casa de Papel seizoen 3 is te zien dat het Tokyo daadwerkelijk is gelukt haar beoogde privé-eiland te bereiken. Ze verblijft hier zonder enige zorgen, met Rio aan haar zijde. Rio wordt onverhoopt gevangen genomen en Tokyo moet vervolgens alles op alles zetten om Rio weer op vrije voeten te krijgen. Met de hulp van El Professor komt het hele team weer bij elkaar. Hoe de eerste twee seizoen direct achter elkaar afspeelden, lijkt dit seizoen een geheel nieuwe twist te krijgen.

La Casa de Papel

Nieuwe personages, nieuwe bendeleden

In het vorige seizoen was te zien hoe Raquel en Monica steeds meer sympathie kregen voor de bendeleden. Die sympathie is nu omgeslagen in kameraadschap. Deze vrouwen  zullen in het nieuwe seizoen niet meer doorgaan met hun eigen namen. We zullen ze in het komende seizoen vooral zien als Lisboa en Estocolmo, oftewel Lissabon en Stockholm.

 

Zoals al eerder aangegeven zal dit seizoen draaien om het bevrijden van Rio. Toch is dit niet het enige doel die El Professor voor ogen heeft. Naast zijn collega bevrijden heeft hij het gemunt op de bank van Madrid. Hierbij heeft hij wat meer mankracht nodig.

Zie hier de bekendmaking van de laatste 3 nieuwe bendeleden die met de plaatsnamen Palermo, Marseille en Bogotá door het leven zullen gaan: