La Casa de Papel seizoen 3

Ja, de termen Netflix & Chill komen nu vast en zeker weer te voorschijn, maar dan deze keer wel echt voor de serie. Ga er maar even goed klaar voor zitten, nodig je beste vrienden en vriendinnen uit en haal wat lekkers te eten en drinken in huis. Het is natuurlijk een flinke hype omtrent het derde seizoen geworden, dus daarom zijn we ook echt benieuwd naar het nieuwe avontuur.

In seizoen 1 en 2 is te zien hoe de bende onder leiding van El Profesor een bank weet te beroven. Niet alles verliep zonder slag of stoot, maar het team en het meesterbrein wisten alles op alles te zetten om toch met de buit er vandoor te gaan. Het lijkt erop dat er flink wordt genoten van het roofgeld, maar niets is minder waar. Dit is te zien in de spannende trailer van dit seizoen.

 

De trailer maakt ons in ieder geval erg benieuwd naar het verloop hiervan, dat is wel zeker!

We kunnen begrijpen dat je dit seizoen in één sessie erdoorheen wilt knallen, maar dan ben je er wel heel snel vanaf. Gelukkig hoe jij je daar geen zorgen om te maken, want La Casa de Papel seizoen 4 is nu al bevestigd. Dit betekend dat er nog meer afleveringen aankomen, dus geen zorgen.

Just enjoy the show!