La Casa de Papel puzzels

Heb jij Netflix al een bezoekje gebracht voor het nieuwe seizoen van La Casa de Papel? Na een lange periode van afwachten kunnen we vanaf deze week weer genieten van nieuwe ontspanningspogingen, inbraken en ingenieuze plannen die de Professor bedenkt. Wil jij je zelf een heuse Professor wanen en je hersens laten kraken, dan kan een puzzel een leuke uitkomst bieden. In deze tijden van social distancing lijkt iedereen aan het puzzelen te zijn geslagen. Ga voor een originele versie en kies één van deze 4 La Casa de Papel puzzels.

La Casa de Papel puzzelsLa Casa de Papel puzzels

Onmogelijke uitdaging

De La Casa de Papel puzzels heb je niet zomaar af. Allereerst bestaan ze allemaal uit 1000 stukjes. Bovendien zijn er in elke puzzel slechts een paar verschillende kleuren aanwezig. De kleur rood is overwegend aanwezig in de puzzels. Dit komt natuurlijk door de welbekende pakken van de bendeleden uit de serie. Ook de Dalí-maskers zijn typerend voor de serie en zie je daarom veel terug in de La Casa de Papel puzzels. Dit zorgt ervoor dat je met deze puzzels wel een flinke tijd zoet bent. Het blijft namelijk lastig om precies te onderscheiden welk masker er bij welk kostuum hoort, en welk rood puzzelstukje bij welk bendelid. De moeilijkheidsgraad ligt dus erg hoog, waarbij één puzzel zelfs als onmogelijkheid wordt bestempeld. Een uitdaging dus, maar zeker niet één om uit de weg te gaan.

La Casa de Papel puzzels puzzelen

Meer rondom de serie

Ben jij een echte fan van de serie, maar niet echt een puzzelaar? Dan is het leuk om de documentaire van de serie eens aan te zetten. Of neem eens een kijkje op de Instagram van ‘Alison Parker‘. Mocht je door het zien van bovenstaande onmogelijke puzzels juist extra zijn aangemoedigd om ze in huis te halen? Dan kun je de puzzels hier bestellen.