Een zeer krachtig waterpistool

Vorige week is er op Reddit een video geplaatst van een man die zijn waterpistool laat zien. Het waterpistool is alleen niet helemaal veilig. Laten we het zo zeggen: als je kinderen ermee gaan spelen, dan wordt er gehuild. Als volwassene is dit natuurlijk wel leuk om te hebben. Even je vrienden uit het niets met een waterpistool raken waarvan het water even hard aankomt als wanneer je aangereden wordt. Waterpistool? Nee hoor dit is een hogedrukspuit, dit kan je gebruiken in plaats van de balletjes met paintballen. Een bb-gun is er niks bij.

Je moet alleen even uitkijken bij je kinderen, want je kleine dochtertje gaat de impact niet zo leuk vinden. In de video hieronder wordt getoond hoe krachtig dit waterpistool daadwerkelijk is. Er wordt zelfs een grasmaaier mee omver gespoten. Bizar!

Kinda strong watergun from nextfuckinglevel

Wil je je watergevechten naar nieuwe hoogtes brengen? Dit is wat je nodig hebt. Goed nieuws: we hebben dit waterpistool daadwerkelijk gevonden. Het is de Spyra, ‘The World’s Strongest Water Gun’. Hij is zelfs te koop op de website van Bol.com.