Lidl geeft korting op ‘best beoordeelde’ e-bike

Naast het verkopen van groenten en fruit verkoopt de Lidl ook producten zoals goedkope koffiezetapparaten en biertappen. Nu Nederland niet meer zonder e-bikes kan, zorgt de supermarkt ervoor dat je voor een mooie prijs je eigen elektrische fiets kan kopen. De Prophete E-bike Premium 28 is niet alleen nu in de aanbieding, maar is ook nog eens de best beoordeelde e-bike.

Prophete E-bike Premium 28 van Lidl met korting

Klik op deze link voor de prijs en meer info

De fiets heeft een middenmoter (36 V/ 250 W) en een accu van Blaupunkt® met een actieradius van ongeveer 140 km. Het frame van de e-bike is van aluminium en het heeft een 5-traps vermogensregeling met een trapondersteuning tot 25 km/h. Dit zorgt in combinatie met 7 Shimano® Nexus versnellingen met een draaigreep voor de perfecte fiets ervaring. Ook kun je lekker zitten door het Selle Royal® City-gelzadel met geveerde zadelpen en een verstelbare stuurstang.

De banden van de fiets hebben een afmeting van 28 inch en zijn voorzien van een anti-lek Continental®-ommanteling met een easy pump ventiel. Bovendien hoef je niet veel moeite te doen voordat je een rondje kan maken met deze elektrische fiets. De e-bike is namelijk al voor 98% gemonteerd en gecontroleerd in de fabriek. Het enige wat je hoeft te doen is het stuur rechtzetten en de pedalen monteren en dan is die klaar voor gebruik.

De adviesprijs van de fiets was €1699,-. Nu kost de e-bike met alle korting van de Lidl nog maar €1449,-. Wil je nu graag deze elektrische fiets hebben? Check dan deze link om naar de website van de Lidl te gaan.