Korte kapsels

Momenteel gelden er drie scenario’s: of je zit momenteel in een warm, tropisch land te slurpen aan een cocktail en mooie vrouwen op het strand te spotten. Jouw vakantie begint over enkele dagen tot weken en je kunt wachten tot je in het vliegtuig zit. Of je bent aan het strijden op kantoor en in de weekenden aan het genieten van het mooie weer in Nederland. Of het nu veel of weinig is, je geniet van het mooie weer. En niks is vervelender dan een kapsel wat niet past bij het warme weer. We gaan je niet vertellen dat je nu de tondeuse op standje 1 moet zetten. Nee, verschillende korte kapsels voor verschillende haartypes. Geschikt voor de zomer.

The Choppy Top

Een natuurlijke vallende look. Doordat bij ‘The Choppy Top’ enkel het haar met de schaar geknipt wordt krijg je de zogenoemde ‘no worries’ textuur. Heb je iets meer lengte of Net een duik in de zee genomen? Geen probleem. Dit is juist de look waar jij voor wilt gaan. Gebruik een zout-spray om het haar wat volume te geven. Wil je het stylen? Pak dan een mat styling-product zoals een clay.

kapsel geschikt zomer man man

Een selectie van onze favoriete wax producten:

The Buzz Cut

The Buzz Cut is je beste vriend in de zomer. Je loopt de deur uit zonder ook maar een blik in de spiegel te werpen en het kapsel is gemakkelijk bij te houden. Krijg je iets meer lengte? Pak dan een klein beetje van een mat verzorgingsproduct en style de bovenkant. Let wel op: wanneer je vlak voor de zomer afstand doet van je lange manen, smeer dan wat zonnebrand op je hoofd tegen verbranding van de gevoelige huid die voor het eerst zonlicht ervaart.

kapsels geschikt zomer buzz cut man man

Soft Pompadour

Ga voor een minder stijle en strakke look in de zomer. In plaats van dat je je haar styled met een kam, pak je een klein beetje pomade en hark je deze met je vingers door het haar. Trim je baard een standje korter en je loopt er fris bij deze zomer.

kapsels geschikt zomer pompadour man man

Op zoek naar een pomade die je haar goed in model houdt? Dit zijn onze favorieten:

Mocht je helaas net zoals menig man wat dunner wordend haar hebben, dan zijn deze kapsels voor dun haar misschien wel wat voor jou. Er zijn namelijk wat tips die je nodig hebt om dun haar goed in model te houden.