Het TikTok-koppel in het vliegtuig

Heb jij wel eens in een vliegtuig gezeten? Dan weet je vast wel dat een vliegreis pure hel kan worden, of juist heel relaxed. Dit ligt vaak aan de mensen naast, achter en voor je. Bij een lange vlucht wil je vaak gewoon kunnen slapen in het vliegtuig. Het koppel wilde graag voorkomen dat ze een vreselijke reis in het vliegtuig kregen en haalden een stunt uit.

 

Op de TikTok-video zie je dat de dame aan het gangpad zit en haar vriend bij het raam. De middelste stoel is vrij. De vriend van de dame heeft een jas op een aparte manier opgevouwen en is ermee aan het wiegen. Het lijkt dus net alsof hij een baby vast heeft. Door dit te doen, schrikt hij andere mensen af. Zijn vriendin vond het zo grappig dat ze haar lach niet kan inhouden en er een video van gemaakt heeft.

@olivialynne93 The things he’ll do to keep the middle seat open on an airplane 🤣#fyp #k18results #southwestairlines #traveltiktok #middleseatistheworst ♬ original sound – Olivia

De reacties op de video van het koppel

De video ging wereldwijd viral en is nu al meer dan 2,7 miljoen keer bekeken. De reacties op de TikTok van het koppel in het vliegtuig zijn echter erg verschillend. Zo reageren mensen met hoe geniaal het is en dat ze het zelf ook een keer gaan uitproberen. Ook vertelden anderen wat zij deden om niemand langs hen te laten zitten. Een reactie was bijvoorbeeld: “I used to hold the barf bag in my lap.”

Toch kon niet iedereen er om lachen. Er kwamen ook wat negatievere reacties op de video binnen, zoals: “[I’m] gonna start sitting in the middle on purpose to spite people trying that hard” en “As if that would stop me if that seat was on my boarding pass.”

Wat vind jij van deze lifehack? Zou jij het proberen of denk je dat het toch gedoemd is om te mislukken? Wie weet vind je in de reacties nog wel een beter geschikte oplossing voor jou.