Liesbeth Kamerling zet haar prachtige woning in Amsterdam in de verkoop

Liesbeth Kamerling is zoals gezegd de zus van Antonie Kamerling, de acteur die in 2010 op slechts 44-jarige leeftijd op tragische wijze overleed. Nederland kende hem vooral als het personage Peter Kelder in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast ‘zus van’ is Liesbeth zelf ook actrice. Ook zij was te zien in GTST en verder ook nog in de films Phileine zegt Sorry en Science Fiction. Daarnaast deed ze nog mee aan de programma’s Wie is de Mol? en Sterren Springen. 

miljoenenwoning amsterdam zuid vondelpark

Buiten dat is Liesbeth Kamerling samen met haar man ook de bezitter van een prachtige benedenwoning in Amsterdam-Zuid. Zij kochten het pand in 2019 voor een bedrag van € 435.000 en lieten daar volgens Bekende Buren een hypotheek van € 792.000 op vestigen. Nu staat het appartement in de verkoop, en hopen de twee een miljoenenwinst te bewerkstelligen. De winst zal echter wel minder zijn dan ze voor ogen hebben: de oorspronkelijke vraagprijs van € 3.000.000 is bijgeschaafd naar € 2.750.000. Zeker € 250.000 minder dus.

Een moderne woning die van alle gemakken voorzien is

Wat krijgt de toekomstige koper voor dat bedrag? Voor die ruim € 2,5 miljoen krijgt de nieuwe bewoner een unieke, bijna instapklare benedenwoning in de Amsterdamse Schinkelbuurt, een buurt in Amsterdam-Zuid die gekenmerkt wordt als een gezellige buurt met veel horecagelegenheden. De straat, de Schinkelhavenkade, is daarnaast ook nog erg praktisch. Zo is de snelweg A10 op slechts luttele minuten rijden en zijn er rondom diverse bus- en tramverbindingen richting alle windstreken.

Appartement Amsterdam Liesbeth Kamerling

Maar goed, de woning. Deze heeft een eigen entree op de begane grond. De zwarte glazen pui geeft de woning een strakke uitstraling, waarna je middels een hardstenen trap in de woonkamer belandt. Deze is voorzien van een gezellige open haard. Als je door de woonkamer met veel lichtinval loopt, geraak je in de moderne woonkeuken, voorzien van allerlei soorten inbouwapparatuur.

Appartement Amsterdam

Wanneer je doorloopt naar de achterkant van de woning, bereik je de hal met toegang tot de rest van de vertrekken. De eerste slaapkamer is voorzien een dakraam en een glazen pui met aangrenzend een grote inloopkast, te bereiken vanuit de hal. Verderop in de hal bevinden zich het separate toilet met fontein en de badkamer. De badkamer is voorzien van donkergroen marmer en beschikt over vloerverwarming, een ligbad, inloopregendouche, radiator en een wastafel met meubel. Aldaar is ook een bijkeuken met aansluitingen voor een wasmachine en/of droger te vinden. Aan de achterzijde van de woning is de ruime tweede slaapkamer met toilet en suite gelegen.

Eerste verdieping met dakterras

Om dit alles allemaal af te toppen, is er ook nog een eerste verdieping met derde en vierde slaapkamer. Deze grenzen aan het gigantische dakterras, waarmee je een prachtig uitzicht over Amsterdam-Zuid hebt. Ook is er op deze verdieping nog een extra badkamer, voorzien van vloerverwarming, een grote wastafel en inloopdouche, met ook nog een apart toilet. Aan de achterzijde van de woning is de vijfde slaapkamer te vinden. Een erker met grote ramen en sfeervol glas in lood geven deze kamer een bijzondere uitstraling.

Kortom: een appartement dat aan al je wensen voldoet en tevens een unieke kans op een van de meest gewilde wijken van de hoofdstad. Bekijk de Funda-advertentie van de Schinkelhavenkade 6 en nog wat meer foto’s hieronder.

Dakterras appartement Amsterdam

Appartement Liesbeth Kamerling