De nachtmerrie van iedereen tijdens het vliegen

Voormaliger Real Madrid-voetballer Sergio Carrallo kreeg 18 miljoen views op een TikTok-video, waarbij hij meldde: “Wanneer je assistent de stoelen 1a en 1b boekt en je dacht dat dit de beste waren op de vlucht.”

De voetballer vloog samen met zijn vrouw (en tevens realityster) Caroline Stanbury. “We hadden de beste zit plaatsen van het vliegtuig“, zei hij. Op de video lijken het in eerste instantie lekker ruime plekken. Toen hij zijn telefoon draaide, zei hij: “En kijk dit.” Hier kan je vliegangst inkicken, want ze zitten achterstevoren en kijken recht op alle passagiers in het vliegtuig.

De stoel zijn te vergelijken met de zitplaatsen van het personeel wanneer ze opstijgen. Veel mensen schreven in de comments hetzelfde te hebben mee gemaakt. Een volger op TikTok reageerde: “Niets zou mij mentaal kunnen voorbereiden toen de camera draaide.” Nog iemand schreef: “Ik had die stoelen ook een keer. Omg wat was dat k*t. Ik had geen idee waar ik moest kijken, omdat ik de hele tijd oogcontact maakt met ander passagiers. Dus besloot ik mijn ogen dicht te doen. Ik viel in slaap en werd wakker met kwijl over mijn kin.”

Bekijk de video hieronder:

@sergiocarrallo

Best seats on the plane! 🙄😂

♬ original sound – Sergio Carrallo

Zo’n nachtmerrie wil niemand mee maken. Benieuwd welke plekken je zeker moet boeken wanneer je gaat vliegen? Lees dan wat de beste zitplaatsen in het vliegtuig zijn.