1. Curtain Club + Lnksvr

Koningsdag aan de Amstel. Curtain Club en Lnksvr bundelen de krachten ineen en organiseren een fantastisch feestje voor de deur van Curtain Club. Voor diegene die niet zo van festivals houden, maar wel graag een feest willen met kwaliteitsmuziek en toffe Amsterdamse DJ’s, is dit feest de perfecte uitkomst. De jongens van Lnksvr & Friends zorgen voor de muziek en zij weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Vorige edities waren een groot succes, dus dit belooft er ook weer een voor in de boeken te worden. En de entree is gratis.

koningsdag-curtain-lnksvr-manman

2. Koning Nieges

Baskets, Jajem en Meneer Nieges hebben hun handen ineen geslagen om optimale gezelligheid te organiseren. Het feest dat pas stopt als de muziek ermee ophoudt. Gratis toegang met enorm veel activiteiten, goede muziek en een barbecue van Meneer Nieges. Hier wil je bij zijn.

3. Bootje varen

Trommel je vrienden bij elkaar, trek je oranje leeuwenpak aan, sla genoeg drank in en verplaats je naar de Amsterdamse grachten, waar je tussen alle andere boten een groot feest bouwt. Regel je eigen muziek of geniet mee van de muziek van alle andere boten. Huur je boot via een van de vele sites, maar wanneer je dit nu nog niet hebt geregeld mag je wel opschieten. De boten op Koningsdag gaan als warme broodjes over de toonbank, wat betekent dat het sowieso gezellig gaat worden.

koningsdag-amsterdam-boot-manman

Foto via

4. Organiseer een huisfeest

Wanneer je even wilt ontkomen van alle drukte in de stad, maar wel een dik feest wilt bouwen tijdens Koningsdag, is een huisfeest het beste alternatief. En met het vrouwoverschot in Amsterdam is er genoeg keus voor wie je allemaal uitnodigt.

Dus ben je geen festivalganger, geen probleem. Er zijn genoeg alternatieven, waardoor je zou willen dat onze Willem meerdere dagen per jaar jarig was.