Geen zware koelelementen of twee zakken ijsblokjes die je nodig hebt bij dit apparaat. Deze rijdende vriezer weet namelijk dondersgoed hoe die zelf draadloos de juiste temperatuur voor jouw drankjes moet bewaren. Nooit meer ergens in een park zitten met maar 5 biertjes. Tijd om daar verandering in te brengen met de ‘LiONCooler.’

LiONCooler, de rijdende vriezer

Een rijdende vriezer, waarom is niemand daar ooit eerder meegekomen? De beste uitvindingen zijn meestal de meest simpele. De LiONCooler beschikt dan ook over meerdere technieken. De 173 watt batterij zorgt ervoor dat jij geen koelelementen of snoer nodig hebt. De verwijderbare batterij is oplaadbaar en gaat tot wel 10 uur mee. Daarnaast zitten er 6 inch wielen onder, die ervoor zorgen dat de vriezer overal mee naar toe genomen kan worden. Om het helemaal van deze tijd te maken, zit er een bluetooth verbinding op die de vriezer in connectie zet met je telefoon. Hiermee kan jij bijvoorbeeld de temperatuur instellen, maar ook zien hoelang die nog mee kan gaan. En wanneer de vriezer schoon gemaakt moet worden, gaat dit simpel door de uitneembare binnenkant.

Helaas is het nog een kickstarter project en daarom weten wij niet wanneer wij hem kunnen verwachten. Dat zal waarschijnlijk niet al dit seizoen zijn, dus moeten we het nog even doen met de koelbox. Maar er zit in ieder geval hoop aan te komen.

Mocht je toevallig wat ruimte over hebben, dan is misschien dit containerzwembad wat voor jou. Dan kan jij gewoon je eigen koelkast gebruiken dan heb je helemaal nergens meer last van. Dan doe je er nog een Big Green Egg BBQ bij en dan is jouw achtertuin de ‘place to be’. Dus heren de keus is aan jullie.