Úrsula Corberó

Úrsula Corberó kennen we natuurlijk als Tokio in La Casa de Papel. Ze heeft een zeer kort kapsel, zeker in het derde en vierde seizoen van de serie. En het staat haar ontzettend goed. Daarom rekenen wij haar zonder twijfel bij de knapste vrouwen met een kort kapsel.

Rihanna

Rihanna heeft een rijke carrière waarin ze tientallen hits heeft gescoord. Ze heeft niet haar hele carrière met kort haar rond gelopen maar wel een poosje, en wij vonden dat er niet verkeerd uitzien.

Miley Cyrus

Miley Cyrus staat bekend om haar korte haren en heeft daar dan ook jarenlang mee rondgelopen. Het korte kapsel staat dan ook zeker niet verkeerd bij de wereldberoemde zangeres.

Katy Perry

Katy Perry is een popzangeres en songwriter. Het nummer I Kissed A Girl zorgde voor haar doorbraak en behaalde in wel twintig landen de eerste positie. In de jaren daarna bleef ze onverminderd succesvol.

Emma Watson

Emma Watson is het meest bekend geworden door haar grote rol in de Harry Potter films. Daarna is ze erg succesvol gebleven als actrice, door in nog meer grote films te spelen. Zo ziet ze eruit met een kort kapsel:

Keira Knightley

Keira Knightley is een actrice van Britse afkomst. Haar successen zijn beloond met een nominatie voor een Oscar en voor een Golden Globe.

Scarlet Johansson

Scarlett Johansson is vooral bekend van haar rol als Black Widow in de Marvel films. Door verschillende weekbladen werd ze gezien als één van de mooiste vrouwen ter wereld. Als je haar ziet, zal je dat vast wel begrijpen.

Zendaya

Zendaya is actrice, zangeres, danseres en model. Deze alleskunner behoort zeker tot één van de mooiste vrouwen met een kort kapsel. Een natuurlijke schoonheid.

View this post on Instagram

A platinum blonde pixie tonight cause why not?

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Shailene Woodley

Shailene Woodley kan je kennen van de films uit de Divergent series en van de film The Fault in Our Stars. Hoewel lang haar niet slecht bij haar staat, ziet dit korte kapsel er ook niet verkeerd uit.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence is een succesvol actrice. Zo staat er zowel een Oscar als een Golden Globe achter haar naam. Daarnaast won ze nog veel andere prijzen. Bekijk hier haar korte, maar pittige kapsel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door POPSUGAR Beauty (@ps.beauty)