Corina Layton is ontzettend populair online

Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente; vooral in het geval van de knappe Corina Layton. Met haar prachtige looks heeft deze Amerikaanse tandarts al zo’n 2 miljoen volgers verzameld op TikTok.

@corina_907D-Lish 100% understood the assignment with their cocktail prophy flavors!! #dentalhygienist #dental #dentaloffice♬ #FoodDance – neffatibrotherscomauwwkiss

Daarnaast is ze ook populair op Instagram met zo’n 80 duizend volgers. Desondanks zullen deze volgers hoogstwaarschijnlijk nooit innig met haar worden. Ze is namelijk getrouwd met een andere tandarts. Nu lachen we echt als een boer met kiespijn…

Waarom zo actief op social media?

De blondine heeft een goede reden om zo actief op social media te zijn. ‘Ik ben een lifestyle-influencer die graag lesgeeft over het tandheelkundige leven en deel graag mijn mijn favoriete dingen met mijn volgers’, vertelt Corina Layton op influence.com. ‘Ik zit voornamelijk op TikTok, maar ben mijn Instagram-portfolio aan het uitbreiden omdat ik kansen krijg om met bedrijven te werken. Zo veel als ik kan, geniet ik van reizen en ontdek ik wat het leven te bieden heeft.”

Corina Layton is bovendien niet de enige knappe dame met een succesvolle carrière. Wat dacht je bijvoorbeeld van de knappe weervrouw Pamela Longoria.