Het weer in Mexico door Pamela Longoria

Ongestoord naar een knappe vrouw kijken, weten wat je morgen moet aantrekken met het weer in je achterhoofd en dat terwijl je vriendin naast je zit? Kijk dan even naar het weerbericht in Mexico. De kijkcijfers bij het weerbericht in het Zuid-Amerikaanse land zijn verrassend hoog. De knappe weervrouw Pamela Longoria zal er ongetwijfeld wat mee te maken hebben. Opeens zijn er honderdduizenden Mexicanen die geïnteresseerd zijn in ‘hoe het weer in Mexico is’.

De knappe weervrouw in Mexico

Pamela presenteert het weer in Mexico bij Telediario, Milenio TV en Multimedios TV. Ja we weten het, ze is echt populair. Naast het presenteren van het weer, houdt Pamela ook van voetbal. Ze is vaak te zien bij CF Monterrey, een voetbalclub die speelt in de Mexicaanse divisie. De liefde voor voetbal gaat verder, aangezien ze een bezoekje aan Estadio Santiago Bernabéu erg waardeerde. Een echte voetbalvrouw in hart en nieren. Met deze weervrouw kan je wel menig huisvrouw jaloers maken. Succes mannen.

View this post on Instagram

Bucket list 📝 @realmadrid Mi cara lo dice todo. 🤩

A post shared by Pamela Longoria (@pamela_longoria) on

Als je een puppy hebt, dan zit je gebakken bij Pamela. Ze is een groot liefhebber van dieren, en dan voornamelijk honden.

De weervrouw heeft met haar 819k volgers op Instagram en 73k volgers op Facebook een groot bereik. Ze gebruikt haar bereik op Instagram ook erg slim, door give aways te doen en andere sponsordeals. Een echte ‘influencer’ waar mannen over de wereld het niet erg vinden om door beïnvloed te worden. Genoeg gekletst. Zullen we maar een paar foto’s van Pamela Longoria laten zien?

Ben je benieuwd waar het weer nog meer interessanter is dan in Nederland? Check dan de Chileense dame die in haar bikini het weer presenteert. Wij gaan even zappen.