Voordelen van knappe mannen

Een aantal knappe mannen die erg veel geluk hebben met hun uiterlijk werd gevraagd: wat zijn de voor- en nadelen van een mooi uiterlijk hebben? Daarop reageerden alle knappe mannen met verrassende antwoorden.

Eén van de voordelen die ze allemaal benoemden, was dat je in de kroeg veel gratis drankjes krijgt van vrouwen die je knap vinden. Veel van hen wimpel je af, maar dan blijven er een aantal vrouwen waarmee de meeste mannen mee gingen flirten. En wanneer de avond op zijn einde liep, namen ze allemaal wel een keer een knappe vrouw mee naar huis. En ook via dating apps  wisten ze gemakkelijk met iemand af te spreken.

Nadelen van knap zijn, olgens dezelfde mannen

Maar tijdens het ondervragen waren er ook een flink aantal nadelen, volgens de ondervraagde mannen. Eén van die nadelen was dat vrouwen alleen maar interesse hadden in hun uiterlijk. Dus wanneer ze ná een wilde nacht nóg een keer op date gingen met de dames, viel het hun op dat ze geen oprechte interesse hadden in wat ze precies deden voor werk en was de kans dus ook heel klein dat ze een klik kregen met de vrouwen.

“Het contact met vrouwen blijft meestal oppervlakkig”, vertelt een van de mannen. De mannen hadden dus vaker de kans om met vrouwen op date te gaan, maar één van de twee knapte uiteindelijk toch af op het innerlijk van de ander. En wat heb je dan liever: een mooi uiterlijk, maar nooit een goede klik of een normaal uiterlijk en een diepere connectie met iemand.

knappe mannen james bond

Een ander nadeel van de mannen was dat ze al-tijd gecharmeerd werden, waar ze ook waren. Dus wanneer ze alleen even een sandwich wilde halen bij een broodjeszaak, was de kans groot dat iemand probeerde om hun mee op date te krijgen. Wel vleiend, maar ook vermoeiend.