Een succes op Kickstarter

Waar de Jelly 2 hoopte op een bijdrage van €42.457, staat de teller van dit Kickstarter project al op meer dan €700.000. De smartphone heeft een 4G connectie, een Android 10 besturingssysteem en GPS sensoren. Ook heeft de Jelly 2 een twee keer zo’n goede batterij als zijn kleine broertje, de Jelly 1. Het 3-inch scherm en opgewaardeerd camerasysteem maakt de Jelly 2 vele malen beter dan zijn voorganger. Dit gaat echter niet ten koste van zijn afmetingen. De kleinste smartphone is namelijk net zo groot als een creditcard.

kleinste smartphone kickstarter

Superieure visuele kwaliteiten van de kleinste smartphone ter wereld

Deze 4G mini-smartphone is ontworpen om te fungeren als een begeleidend apparaat voor je gewone mobiele telefoon. Eentje die je gemakkelijker kunt gebruiken voor een avondje uit of bijvoorbeeld tijdens het sporten. Zelfs geüpgraded naar een groter scherm, is de Jelly 2 nog altijd onwijs compact. Het formaat is bijna hetzelfde als de eerste generatie Jelly. Het levert een superieure visuele kwaliteit met 326 PPI waarmee gebruikers kunnen genieten van films, games en meer met levendige kleuren en scherpe details.

kleinste smartphone

Streamen? Geen probleem

Met een 3-inch scherm geeft Jelly 2 je een goede verhouding tussen scherm en body en een groter weergavegebied waarmee jij gemakkelijk kunt swipen, scrollen en navigeren. Ervaar muziek, films en games als nooit tevoren en breng je onderdompeling naar een hoger niveau in een ongelooflijk klein formaat. Met een batterij van 2000 mAh levert Jelly 2 een 2 keer zo’n lange batterijduur als de originele Jelly. Je kunt gemakkelijk de dag doorgaan en meer. Urenlang muziek, shows, films en meer streamen en weten dat je de batterij hebt wanneer je die het meest nodig hebt.

mini telefoon

Met de programmeerbare toets van Jelly 2 kun je alle favoriete functies aanpassen met een sneltoets. Foto’s maken, een alarm instellen, een app openen of een andere functie die je wilt openen met een simpele tik.

De Kickstarter was een enorm succes, waardoor de initiatiefnemers al meer dan 30.000 units verkocht hebben.