Je financiën bijhouden op je smartphone

Hoogstwaarschijnlijk maak jij al gebruik van verschillende apps die het leven wat gemakkelijker maken. Als het om financiën gaat, dan is de kans best groot dat jij de bankieren app hebt van jouw bank. Zo is het gemakkelijk om – met slechts een aantal drukken op je scherm – producten online aan te schaffen. Enerzijds zorgt dit natuurlijk voor gemak, anderzijds raak je een beetje het overzicht kwijt. Geld uitgeven wordt namelijk toch nét wat makkelijker gemaakt, waardoor je soms niet eens doorhebt waar jouw zuurverdiende geld naartoe gaat. Maar hoe houd jij je uitgaven nou goed overzichtelijk?

De Dyme app is hét nieuwe huishoudboekje

Met de smartphone applicatie Dyme krijg jij controle over jouw financiën. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer als het gaat om wat zij uitgeven. Dit kan je met maar één tool oplossen: een huishoudboekje. Vroeger hield men dit bij in een fysiek boekje, maar dat is niet meer van toepassing. Hoewel veel mensen vandaag de dag een Excel-sheet gebruiken, is dat verre van ideaal. Je moet het namelijk handmatig invoeren, waardoor het tijdrovend is. Dit alles is verleden tijd door de vernieuwde Dyme app.

Dyme applicatie smartphone

Je kan eenvoudig de Dyme app koppelen aan jouw bankieren app (ING, ABN Amro, Rabobank, ASN, SNS, Regiobank, Triodos, en bunq) en je bent ready to go. Dyme importeert jouw transacties uit je bankrekening en organiseert deze automatisch voor je in handige overzichten.

Geld besparen wordt simpeler dan ooit tevoren

Echter is deze nieuwe app veel meer dan alleen een huishoudboekje. Het is tevens een slimme bespaar tool.

Uit onderzoek blijkt dat een gemiddeld huishouden in ons land maar liefst 14 (!) abonnementen heeft lopen. En laten we heel eerlijk zijn: niet al deze abonnementen worden volledig benut. Herken jij dit? Dan ben je simpelweg geld aan het weggooien, zonde. Goed nieuws: met Dyme kan jij met één klik op de knop jouw abonnementen stopzetten.

handige smartphone app

Ook is de app de perfecte onderhandelaar voor jou. Heb jij al langere tijd een abonnement lopen bij dezelfde internet of tv aanbieder? Dan is de kans groot dat jij korting kan krijgen op je huidige abonnement. In 89% van de gevallen lukt het Dyme om een fikse korting voor je te fixen of er wordt overgestapt van aanbieder. Dit kan oplopen tot een besparing van wel honderden euro’s per jaar.

Ken jij ‘Look After My Bills’ uit de Engelse Dragons’ Den? Dyme doet hetzelfde maar dan nog net wat beter:

 

Je kan zowel een gratis versie van Dyme downloaden als een premium versie in de Google Play Store en App Store.