WATT introduceert haar nieuwe elektrische fietsen

Inmiddels wordt de e-bike omarmt door heel Nederland en wil iedereen (niet meer zo) stiekem hun tweedehands barrel inruilen voor een toffe e-bike. Nieuwe merken schieten als paddenstoelen uit de grond. De fietsen worden stijlvoller en de prijzen dalen. En laat dat precies zien waar WATT Fietsen zich op focust. Betaalbare elektrische stadsfietsen met een fraai design.

e-bike kopen

BROOKLYN: een stoere, urban e-bike

De WATT BROOKLYN is het ultieme bewijs dat een e-bike ook geschikt is voor de jeugd. Deze urban en stoere e-bike is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om mee te rijden. Sportief, snel en met een vermogen van 250 WATT brengt deze elektrische fiets je relaxed op jouw plaats van bestemming. Veel ritjes op de planning, bijvoorbeeld naar je werk? Met een actieradius tussen de 40 en 70 kilometer is deze elektrische fiets ideaal voor al jouw afstanden binnen de stad.

Watt-fietsn31668

BROOKLYN

WATT MOBILITY €2.150 Shop nu

En dan nu eventjes praktisch. Deze fiets heeft het beste van twee werelden verenigd: design en kwaliteit. Het aluminium frame is met hoogwaardige lak afgewerkt waardoor de stijlvolle, industriƫle look behouden blijft. Verder is de fiets uitgerust met hoogwaardige onderdelen. Van de Gates Carbon Drive, waardoor de fiets weinig onderhoud heeft, tot het Brooks zadel en handvatten. Nogmaals: niet alleen maar een lust voor het oog.

BOSTON: een betaalbare elektrische stadsfiets

Liever op zoek naar een robuuste stadsfiets? Daar heeft WATT ook aan gedacht, namelijk met het model WATT BOSTON. Deze fiets heeft een oer-Hollands design en is verkrijgbaar in een mannen- en vrouwenmodel. Door het zwart gelakte aluminium en de bruine details geeft deze fiets je direct een nostalgisch gevoel, maar dan wel een stuk moderner en natuurlijk elektrisch. De e-bike is met ongeveer 17.5 kg lekker licht en je hoeft niet te vrezen dat je batterij plots verdwenen is (je weet het nooit in de stad), deze is namelijk verwerkt in het frame. Ideaal.

Watt-fietsn31660

BOSTON

WATT MOBILITY €1.475 Shop nu

De aandrijving van de fiets vindt plaats via een snelheidssensor bij je stuur. De motor kent 5 standen met een ondersteuning van van 5 tot 25 km/u. Dus of je nu zin hebt om flink door te fietsen als een echte snelheidsduivel of liever rustig aan wil doen, met deze fiets kan het allemaal.

Zelf een e-bike samenstellen

Het toffe aan de modellen van WATT is dat je ze compleet naar smaak kunt customizen. Een voorrekje? Of toch een bagagedrager? Je kan je fiets volledig naar wens maken.