Sterrenbeeld geeft een indicatie voor hoeveel seks vrouwen willen

Er zijn natuurlijk veel geruchten dat je karakter afhankelijk is van je sterrenbeeld. Wat je waarschijnlijk niet wist is dat het libido gehalte van vrouwen hier mogelijk ook door bepaald wordt. Deze studie toont aan dat vrouwen met dit sterrenbeeld het meeste seks willen.

Seks

Grootschalig onderzoek

Voor dit onderzoek zijn wel 500.000 vrouwen ondervraagd. Er werden vragen gesteld over hun seksleven. De gegevens zijn zorgzaam geanalyseerd. Daar kwam uit dat vrouwen met het sterrenbeeld de Waterman de meeste seks willen. De top 3 wordt compleet gemaakt door de Maagd en Stier. Op 4 en 5 komen de Weegschaal en Vissen. Als je een vrouw aan de haak hebt geslagen met het sterrenbeeld Ram betekent dat minder goed nieuws. Deze lijken namelijk het minst vaak zin in seks te hebben.

Vrouwen met dit sterrenbeeld zijn het wildst in bed

Uit een ander onderzoek is trouwens gebleken dat het sterrenbeeld ook kan bepalen hoe wild vrouwen onder de lakens zijn. Daar is uit gekomen dat de Leeuw erg wild is, en niet bang is om in bed het initiatief te nemen. Vrouwen met het sterrenbeeld Stier zijn ook wild. Ze zijn gepassioneerd en romantisch. Als laatste heb je een Schorpioen. Deze zijn gepassioneerd en krachtig. Het liefst gaat dat bij hen gepaard met het aangaan van een diepere emotionele band. Dat lijkt dus ideaal te zijn voor een relatie.

Sterrenbeeld

Waar seks nog meer goed voor is

Seks is niet alleen lekker maar is ook nog goed voor de gezondheid. Dat is gebleken uit dit onderzoek. Het helpt namelijk tegen een verkoudheid. Dit is trouwens het meest populaire seksstandje.