Fred Tratlehner – bekend van de kookvideos op Instagram als Lekker Fred en natuurlijk als Vjèze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig – zal op 6, 7 en 8 augustus neerstrijken in de keuken van het Amsterdamse muziek- en cultuurpodium Lofi.

Drie dagen lang zal Fred een zelf samengesteld viergangendiner voorbereiden. Tijdens het diner zal de avond muzikaal aan elkaar worden gedraaid door bevriende DJ’s Jarreau Vandal, Rocky van Jaaren en Sheila Hill. Kortom: een top avondje uit voor jou en je vriendengroep.

Lofi Presents: Zat & Krokant by Lekker Fred

De keuken is inmiddels allang geen vreemd terrein voor Tratlehner. Wat in 2018 begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot serious business. Met een eigen kookboek ‘Lekker Fred’ en vele kooksessies met collega chef koks, is het nu tijd voor een samenwerking met Lofi. Verwacht geen traditionele gerechten, maar een diner wat naadloos aansluit bij de locatie en de creative mind van Fred. Zo krijgen gasten oa. witte gazpacho van amandel met rettich & witte druif en is het dessert een Mojito Calippo. Laat maar komen!

Lekker fred fb

“Het wordt toch gewoon hartstikke gezellig?” aldus Fred Tratlehner.

Samuel Taselaar, hoofd marketing/communicatie Lofi: “Freddy sluit qua DNA naadloos aan bij Lofi en de evenementen die we in onze 2000m2 Courtyard organiseren. Met zijn ongekende passie en talent voor muziek, eten en kunst, kan Zat & Krokant niet anders dan onvergetelijk worden. Wij kijken in ieder geval erg uit naar de “3 days off” met Fred.”

Dus heb jij nog geen plannen op 6, 7 of 8 augustus? Check dan deze link voor de tickets. De tickets gaan per tafels van vier personen. Trommel drie van je vrienden bijeen en geniet samen van een van de meest memorabele diners van jullie leven.