1. Kleine liefdesbriefjes

Heb jij wel eens willekeurige kleine liefdesbriefjes voor je partner achter gelaten? Veel mensen denken er niet aan om dit te doen, maar liefdesgebaren als deze kan voor je partner juist heel veel betekenen. Als je kleine briefjes achter laat met een lieve tekst laat je je partner weten dat je aan diegene denkt. Het hoeft niet meteen een hele liefdesbrief te zijn: kleine notities als “succes vandaag op je werk”, “ik ben trots op je” of “ik kan niet wachten om je vanavond weer te zien” zijn al genoeg om het hart te doen smelten.

2. Willekeurige kleinigheidjes geven

Net als liefdesgebaren als de kleine willekeurige briefjes geven, is het ook leuk om af en toe een kleinigheidje te geven. Misschien heeft je partner het wel eens over iets kleins gehad wat ze graag zou willen hebben. Maar het is ook leuk om eens wat kleins in huis te halen wanneer er geen voorkeuren zijn gegeven. Dit kan zowel iets praktisch als iets moois zijn. Misschien een bepaald kledingstuk of decoratie voor in huis of een ouderwets bosje bloemen. Vind je het lastig om iets leuks te bedenken? Haal dan iets wat je partner al veel gebruikt. Je kunt dit dan combineren met een klein briefje waarop je bijvoorbeeld zet dat het je opgevallen was dat het product bijna op was. Op deze manier laat je ook zien dat je je partner echt ziet.

kleine lieve gebaren naar vrouw toe

3. Kus op het voorhoofd of haar

Iets waar je misschien ook niet meteen aan denkt, zijn fysieke liefdesgebaren als even snel een kus op het voorhoofd of haar geven. Dit, en andere kleine aanrakingen, kunnen ervoor zorgen dat je partner weer even de bewondering en liefde van jou voelt. Daarnaast vinden veel mensen een voorhoofd kus ook nog intiemer dan een gewone kus, en kan het je partner positief verrassen. Juist omdat het niet zo heel vaak gedaan wordt, is het des te specialer om het af en toe te doen.

4. Oogcontact maken

Als laatste is het ook erg goed om je partner eens goed in de ogen te kijken. Natuurlijk niet zo letterlijk, maar wanneer je partner iets vertelt moet je je partner in de ogen durven kijken. Oogcontact is ontzettend intiem en daarom voor veel mensen lastig. Maar juist het oogcontact kan gevoelens van verlangen en liefde opwekken. Zo voelt je partner ook aan dat je geïnteresseerd bent in haar, dat je van haar houdt en dat je haar ontzettend aantrekkelijk vindt. Wie weet leidt het tot een spannende avond samen.

 

Lees ook: Is dit echte liefde? De 5 signalen dat jij de ware hebt gevonden.