Hoe lijken dunne armen gespierder door je kleding?

Gelukkig zijn er echter wat kledingtips om je dunne armen er tóch breed uit te laten zien. We zetten ze voor je op een rijtje. Check it out:

 

1. Less is more

Hoe groter je t-shirt, hoe dunner je lijkt. Het is daarom verstandig om een t-shirt te pakken dat redelijk strak om je biceps zit. Als je een t-shirt hebt dat enorm wijd is, dan lijken je armen heel dun terwijl het eigenlijk wel meevalt.

Dunne armen gespierd laten lijken met kleding
Foto via Instagram Magic Fox

Het is daarom verstandig om te kijken welk t-shirt relatief smalle mouwen heeft. Hierdoor lijk je een stuk breder. Pas wel op dat je niet voor de zogeheten ‘muscle fit shirts’ gaat. Deze zullen om heel het lichaam strak zitten, waardoor je eigenlijk alleen maar smaller lijkt. Een normale fit om je middel en een strakkere fit om de armen is de beste keuze.

2. Rol je mouw op

Als je de mouwen van je shirt oprolt. dan zie je er gelijk een stuk gespierder uit. Het is een simpel trucje, maar het werkt.

3. Ga voor meerdere lagen en kleuren die je breder laten lijken

Hoewel we net nog ‘less is more’ zeiden, kan je natuurlijk ook een andere aanpak nemen. Een goed idee is daarom om dubbele lagen te dragen. De beste tactiek hiervoor is om met een licht t-shirt te beginnen en daar overheen een dikkere laag zoals denim te plaatsen.

mouwen oprollen voor gespierde armen
Foto via Instagram Erik Forsgren

Deze tactiek werkt natuurlijk het beste in de winter. In de zomer zal je wat lichtere kleding dragen en kom je hier minder goed mee weg. Het is ook verstandig om witte of beige kleding te dragen. Ook dit laat je er namelijk breder uitzien. Zwart kleedt af, maar lichte kleuren laten je er breder uitzien.

Ben je ook benieuwd wat vrouwen vinden van jouw kleding? Met de kledingtips voor mannen gaan vrouwen jouw stijl aantrekkelijk vinden.