Heel goed georganiseerde kledingkast van David Beckham

Als David Beckham in de docuserie op Netflix zijn kledingkast opent, zien we een heel gedisciplineerde organisatie. Deze indeling heeft misschien wel een tikkeltje weg van iemand met Obsessive Compulsive Disorder (OCD). De precisie waarmee hij zijn kast heeft ingericht, maakt het haast tot een inspirerende studie in efficiënt en doeltreffend kledingbeheer.

Beckhams garderobe is zo nauwkeurig ingericht dat alle kledingstukken elk hun eigen specifieke plaats innemen. Elk item hangt op zijn eigen hanger en hij heeft het zelfs door als er iemand in de kast is geweest. Bovendien wordt er geen enkele ruimte verspild. Elke blazer, broek, trui en overhemd is vaak op kleur of type gerangschikt, waardoor hij de volledige collectie overzichtelijk heeft.

Beckham geeft er de voorkeur aan om al zijn kledingstukken zichtbaar te hebben in plaats van ze weg te stoppen in de la. Bovendien is deze manier van organiseren een visueel genot, een soort moodboard van stijlvolle outfits en ook hier is elk kledingstuk voorzien van zijn eigen hanger en rangschikt hij de items vaak naar type of kleur.

Enorm aandacht voor details

Naast zijn extreem goed georganiseerde kledingkast heeft David Beckham ook een uitzonderlijke aandacht voor detail. Dit is te zien in zijn algehele aanpak van mode. De man van Victoria Beckham wordt vaak gezien in outfits die perfect op elkaar zijn afgestemd, met aandacht voor kleur, textuur en silhouet. Zijn kledingkast reflecteert dus niet alleen zijn streven naar orde en efficiëntie, maar ook zijn esthetisch oog voor mode. Hij laat zien dat een goed georganiseerde kleerkast niet hoeft te leiden tot stijve, formele outfits.

Bovendien heeft hij een soort nieuwe obsessie, hij heeft namelijk al voor de hele week klaar hangen wat hij gaat dragen. Dat hangt dan allemaal al klaar op een speciaal rek, zodat hij daar de rest van de week geen omkijken meer naar heeft.

Op X, voorheen bekend als Twitter, ging men los over de kledingkast van David Beckham. Bekijk hieronder de leukste reacties van enkele kijkers: