David Beckham doet een boekje open over de eetgewoonten van Victoria

Natuurlijk is er niks mis mee om er bepaalde eetgewoontes op na te houden, maar we kunnen ons voorstellen dat het bij David de neusgaten uitkomt. Elke dag hetzelfde eten is allesbehalve interessant. De voormalige voetballer is juist een echte foodie en dus wil hij niets liever dan anderen overtuigen van het belang van afwisselende voeding. Verandering van spijs doet immers eten. Zijn liefde voor goed, gevarieerd eten kan hij in ieder geval niet delen met zijn vrouw.

 

“Sinds ik haar ken, eet ze gewoon één gerecht: gegrilde vis en gestoomde groenten. Slechts in een uitzonderlijke situatie zal ze daarvan afwijken”, aldus David Beckham in een podcast. “Alleen tijdens de zwangerschap van Harper durfde ze het aan om iets anders te eten. Dat was tegelijkertijd ook de beste avond van mijn leven op culinair gebied.” Wat Victoria toen wel heeft gegeten weet David in ieder geval niet meer, wel dat ze het daarna nooit meer heeft geprobeerd.”

Het eentonige menu van Victoria is overigens geen geheim. Eerder deed ze dat al uit de doeken tijdens een interview met The Sun. Zo weten we dat niet van eten houdt wat in olie is gebakken, boter en saus is ook al uit den boze en van rood vlees of zuivel moet ze al helemaal niks hebben. Daar staat tegenover dat ze juist wel van een zoete donut of een echte BigMac kan genieten. Ook van zout is ze niet vies, bij voorkeur op een volkoren toast. Van taart moet ze overigens ook niets hebben, tenzij het volledig is gemaakt van fruit. David, hopelijk kan jij gewoon genieten van waar jij zin in hebt.