Mode tip #1: details van de mouwen

Dit is de nummer één van kleding tips voor jouw outfit. Laat een deel van je mouw onder jouw jas of jacket uit komen. Het voegt een extra laag en een stukje kleur toe aan jouw outfit. Het kan onder een jas, maar ook onder een pak. Het behoort zelfs tot de belangrijkste regels voor het dragen van een pak. Dit voegt net wat extra’s toe en maakt jouw outfit compleet. Zorg er dan wel voor dat jouw mouwen niet te erg overeenkomen met je jas qua kleur. Het zal namelijk niet echt helpen als je zwarte mouwen en een zwarte jas op elkaar draagt. Zorg voor contrast.

truien-indruk-sweater

Sweater

Grijs €115,00 Shop nu

Mode tip #2: accessoires maken je outfit af

Voeg accessoires toe, want je outfit er best kaal uitzien wanneer je dat niet doet. Veel mensen denken gelijk aan sieraden, maar er valt nog veel meer onder ‘accessoires’ dan dat. Draag bijvoorbeeld een cap, sjaal of zelfs een zonnebril. Qua sieraden voegt een stijlvol horloge of ketting ook iets extra’s toe. Jouw outfit oogt dan een stuk moderner en het ziet er vlotter uit.

hoe tijd datum horloge verzetten

Horloge

Leren band €265 Shop nu

Mode tip #3: draag nooit, maar dan ook echt nooit, gekreukte kleding

Vergeet dit absoluut niet: draag geen gekreukte kleding! Het kost niet zoveel moeite om een strijkijzer te pakken en jouw kledingstuk mooi glad te strijken. Je kunt ook jouw outfit stomen met een handmatige steamer. Als jij een gekreukte outfit draagt, lijkt het net alsof je net uit je bed bent gerold. Niet de bedoeling.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ALEX COSTA (@alexcosta)