Wie is Kirsten Schilder?

Kirsten Schilder is de knappe vrouw van Nick Schilder, maar daar houdt haar biografie zeker niet op. Ze doet namelijk nog veel meer andere dingen.

Naast dat ze de vrouw is van de bekende zanger, is ze de moeder van hun drie kinderen: Nikki (7 jaar), Julian (5 jaar) en Jackie (10 maanden). Daarnaast schrijft ze columns voor Flair, maakt ze vlogs voor haar YouTube-kanaal en geeft ze bij Koffietijd wekelijks tips over het gezinsleven en kinderen in het algemeen. Een hardwerkende moeder dus.

Nick en zijn vrouw schitteren in fotoshoots

Deze maand staat Nick Schilder op de voorkant van Men’s Health. Dit stond al een jaar of twaalf op zijn bucketlist en nu is het hem toch eindelijk gelukt. In het blad zien we foto’s van de transformatie van zijn lichaam. Hij viel wel veertien kilo af en het resultaat is waanzinnig.

Maar Nick is niet de enige die zijn body showt op foto’s. Ook zijn vrouw Kirsten laat haar lichaam zien voor de camera. Ze deelde een prachtige foto van zichzelf in een bikini op Instagram. Net zoals wij, waren haar volgers ook erg enthousiast. “Staat je superleuk!”, “Je bent prachtig” is een greep uit de reacties onder de foto.

Ze was door het merk Cyell gevraagd om een swimwear shoot te doen. Ondanks dat ze een prachtig lichaam heeft, vond ze het toch erg spannend. “Ondanks mijn ‘Every body is a bikini body’ motto, moest ik toch even slikken. Wat vond ik dit spannend!!… I did it! Ik als bikini model”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder)