Een bont en blauwe achterste voor Kim-Lian

Kim-Lian van der Meij is actrice, zangeres, danseres en presentatrice. Dit jaar neemt ze ook deel aan het welbekende programma Wie Is De Mol.

 

In dit programma gaan bekende Nederlanders verschillende opdrachten aan om er vervolgens achter te komen wie de mol is. Deze mol moet er voor zorgen dat er zo min mogelijk geld in de pot komt, zonder dat de andere kandidaten erachter komen dat hij of zij de mol is. Een zenuwslopend programma die het al jaren goed doet in Nederland.

Dit jaar doet ook Kim-Lian dus mee aan het programma. Ze zijn ondertussen al bij aflevering drie en er zijn al genoeg opdrachten gedaan. Waaronder de lasergame opdracht waarin de kandidaten door een labyrint lopen en tegelijkertijd niet af geschoten mogen worden. Bij Kim-Lian ging dit niet zonder slag of stoot, letterlijk. Ze liep een enorme blauwe plek op tijdens deze opdracht. En dan nog wel op haar achterwerk.

Op Instagram laat ze een foto zien waarop deze blauwe plek volledig in beeld is. Ze schrijft onder haar foto het volgende; “Helaas geen troeven kunnen scoren in afl. 3 #widm. Maar niet getreurd, ik heb tijdens de lasergameopdracht mijn eigen zwarte vrijstelling gecreëerd”.

Bekijk ook welke boete de deelnemers van Wie is de Mol kunnen krijgen.