De carrière van Kim Feenstra

De 38-jarige Kim Feenstra is bekend als model en actrice. Ze verwierf nationale bekendheid in 2006, met een deelname aan het razend populaire tv-programma Holland’s Next Top Model. Ze won die verkiezing tevens. Kim verdient haar geld dan ook model en verdient met recht een plekje in de lijst met de 10 mooiste Nederlandse modellen.

Het model is regelmatig is daarnaast regelmatig te zien als actrice. Zo acteerde ze onder meer in Verliefd op Ibiza, Mannenharten en Familie Kruys. Momenteel is te zien in de reclame van Remia, waarin ze suikervrije mayonaise promoot. Verder is Kim ook op televisie gekomen als jurylid van Holland’s Next Topmodel en met haar deelname aan Het Perfecte Plaatje. Daar heeft zij uiteindelijk een passie voor fotograferen aan over gehouden.

Het Nederlandse model laat het verschil tussen de set en als moeder zien

Kortom, Kim is een bezig bijtje. Maar haar leven omvat natuurlijk meer dan alleen haar werk. Ze beviel in 2020 van zoontje Brooklyn, welke ze met oud-profvoetballer Stanley Tailor kreeg. Het moederschap is vanzelfsprekend een veel omvattende taak die veel van het model vraagt. Ze post dan ook een foto op Instagram waarmee ze het verschil tussen werk en privé benadrukt. Het onderschrift bij de foto’s is een bevestigde vraag aan haar volgers, of zij ook het verschil zien. Nou Kim, het verschil is logischerwijs te zien, maar je bent en blijft nog altijd een prachtvrouw!

Bekijk beide foto’s van het Instagramaccount van Kim Feenstra hieronder:

kim feenstra met make up kim feenstra zonder make-up thuis