Kim Feenstra is de eerste winnares van Holland’s Next Top Model

Het is alweer zo’n 16 jaar geleden dat Kim Feenstra deelnam aan de allereerste editie van Holland’s Next Top Model. In eerste instantie was de jury niet écht fan van de dame uit Groningen. Ze vonden dat ze een irritant stemgeluid had en waren niet tevreden over haar modellenwerk. Echter maakte ze flinke stappen tijdens de show en uiteindelijk ging ze er als winnares vandoor. Dit was het begin van een heel mooie carrière in de modewereld en showbizz.

Toen Kim Feenstra won, was ze pas 21 lentes jong. Nu is het topmodel van eigen bodem 36 jaar, maar nog altijd in topvorm. Eind 2020 is ze bevallen van haar zoontje Brooklyn en binnen no-time had ze haar modellenfiguur terug. Chapeau! 

Vandaag scrollden we door onze Instagram-feed en werden we verblijd door de nieuwe foto van Kim. Gehurkt met een lingeriesetje aan maakt ze een selfie in de spiegel. Bij de Instagram-post vermeldt ze: “Let’s put some clothes on. #dinertime”

Niet alleen Nicolette Kluijver reageerde positief, maar ook Estelle Cruijff en Monique Smit zijn fan van de foto van het Nederlandse topmodel.  Chantal Janzen reageert zelfs met “Als ik er zo uitzag kleedde ik me nooit meer aan”.