Wie is Kim Feenstra?

Kim Feenstra kennen we natuurlijk als internationaal topmodel, waarbij zij met haar deelname aan de eerste editie van Holland’s Next Topmodel in 2007  doorbrak als model. Kim is echter veel meer dan alleen een fotomodel. Zij is namelijk ook bekend als fotografe, actrice en recent heeft zij een documentaire uitgebracht.

Verder heeft Kim in verschillende films gespeeld en is zij regelmatig op televisie. Zo heeft zij onder andere in de films Verliefd op Ibiza en Mannenharten gespeeld en is zij ook op televisie gekomen als jurylid van Holland’s Next Topmodel en met haar deelname aan Het Perfecte Plaatje. Waar zij uiteindelijk een passie voor fotograferen aan over heeft gehouden.

Haar carrière als fotografe 

Zo heeft de ‘baby mama’ als fotografe al geschoten voor grote merken als Van Haren, maar ook al met verschillende BN’ers als Chantal Janzen, Waldemar Torenstra, Angela Schijf en Tygo Gernandt. Kim haar succes is dan ook vooral te danken aan haar modellencarrière, hierdoor weet zij namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om het model op zijn of haar gemak te stellen, omdat je dit uiteindelijk ook weer terug ziet op de foto’s. Ondanks haar passie voor fotograferen gaat Kim Feenstra zelf ook nog al te graag op de foto en nu zij trakteerde haar volgers dan ook weer op een pikante reeks foto’s in een hotelkamer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

De foto’s op Instagram

Het is niet de eerste keer dat Kim Feenstra pikante foto’s op haar Instagram plaatst en bij deze nieuwe reeks foto’s is maar weer al te goed te zien dat Kim al jaren ervaring heeft met voor de camera staan. Zo brengt Kim haar lichaam namelijk weer prachtig in beeld en krijgen wij het – eerlijk is eerlijk – best warm bij het zien van deze pikante hotelkamer foto’s van deze natural beauty.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)