Een van de bekendste modellen van Nederland

Kim Feenstra is in 2007 bekend geworden in Nederland. Ze deed toen mee aan Holland’s Next Top Model. Sinds haar deelname aan dit programma, is Kim een van de meest succesvolle Nederlandse modellen van haar generatie. Op dit moment is ze dan ook vaker terug te zien in spelprogramma’s of reclames. Zo zie je haar nu op TV tijdens de Remia reclame. Ze probeert de Remia Ketchup zonder suiker in het daglicht te zetten. Maar afgezien van de reacties zijn mensen er niet zo enthousiast over.

De nieuwe auto van Kim Feenstra

Kim Feenstra heeft haar nieuwe auto dus op haar Instagram gedeeld. Het is een grote blauwe Jeep Compass 4xe plug-in Hybrid, De auto heeft een prachtig mat zwart interieur. Ook zit er een volledig digitaal instrumentenpaneel in de Jeep. Het starten van de auto hoeft Kim niet meer met een sleutel te doen, net als bij andere nieuwe auto’s zit er gewoon een knop die je in moet drukken langs het stuur. Bovendien is de wagen enorm ruim, waardoor ze gemakkelijk met het gezinnetje over de Nederlandse wegen kan rijden. De vanafprijs van deze wagen is zo’n €43.600.

Kim deelde een reeks foto’s op Instagram waarbij ze haar auto in de spotlights zet. Ook kon ze het natuurlijk niet laten om zelf op de tweede foto de aandacht te laten vestigen op iets anders. Zie het bericht hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)