Jutta Leerdam blijft ondanks haar nieuwe relatie gefocust

De afgelopen tijd was Jutta veelal in het nieuws om de relatie met haar nieuwe vriend Jake Paul. Ze vloog na het schaatsseizoen naar Mexico en Miami om te genieten van haar welverdiende vakantie. In Miami werd ze meerdere keren gezien met de Amerikaanse YouTuber en al direct gingen de geruchten rond: speelt er iets tussen Jutta Leerdam en Jake Paul?

Het duurde niet lang voordat deze geruchten werden bevestigd. Hoe het nou écht precies tussen de twee zit, daar doen ze echter nog mysterieus over. In een recent interview praatte Jutta Leerdam voor het eerst over haar relatie met Jake Paul. Eén ding is zeker: ze hebben het gezellig samen.

Is de kritiek terecht?

Hoewel er vaak enthousiast gereageerd werd en mensen blij waren voor Jutta, waren er ook veel sceptische reacties. Velen waren namelijk bang dat Jutta de focus zou verliezen van haar sportieve carrière. Echter lijkt het erop dat dit niet het geval is. Ook in Amerika lijkt Jutta flink te beuken en haar conditie op peil te houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta is – en blijft – dus topfit en volledig gefocust op haar sport en doet er alles aan om 2023 minstens net zo succesvol te maken als het afgelopen schaatsseizoen. Aan haar fysieke gesteldheid ligt het momenteel in ieder geval niet. De schaatsster is weer terug in eigen land en is weer volop aan de bak. Ze deelde gisteren een foto die kon rekenen op veel positieve reacties van haar 4.2 miljoen Instagram-volgers. Op de foto is Jutta afgebeeld in een strakke sportlegging, een sport top en met een prachtig zongebruinde huid (vandaar de tekst ‘Sun Kissed‘). In een halve dag staat te teller momenteel op maar liefst 165.000 likes. Zie de desbetreffende Instagram-foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)