Een draagbaar tweede scherm is een hit op Kickstarter

Het tweede scherm is voor vele werkenden al ontzettend populair, maar omdat deze vaak verbonden is aan een stroomkabel is hij niet heel erg handzaam. Ook zijn dit vaak ontzettend lompe dingen die je niet zomaar even in je rugtas doet. Dit product is anders. Het scherm is eenvoudig op te vouwen, en je hebt hier met een opgeladen laptop helemaal geen oplader voor nodig. Wanneer je veel onderweg bent en achter je laptop moet zitten, kunnen al die verzamelde tabbladen ontzettend veel onnodige tijd kosten.

Met dit product kan je onbegrensd werken in de trein. Ook kan je, wanneer je ergens een paar dagen verblijft, eenvoudig je kantoor opbouwen. Ook is het tweede scherm draagbaar, doordat je hem eenvoudig kan opvouwen en in je tas kan stoppen. Ideaal, denken de velen die aan dit project hebben gedoneerd. Het bedrijf wilde voor een draagbaar scherm ongeveer € 5.889 ophalen, maar ontvingen hier (op moment van schrijven van dit artikel) € 641.489 voor. Sick!

Tweede scherm

Comfortabel werken buiten de deur

Het product werkt vrij eenvoudig. Je krijgt twee ruime schermen die aan elkaar vastzitten (zie het als een soort boek), die je compact kan opvouwen. Ook heb je een standaard waarop je de schermen eenvoudig kan positioneren door middel van magneten. Met een USB-C-kabel verbind je het scherm met je laptop, en heb je meerdere automatisch schermen. Je kan van het product één scherm maken, of ze als aparte schermen gebruiken. Door de kabel die de stroom van je laptop naar je tweede scherm stuurt, is het mogelijk om overal te werken, mits je laptop opgeladen is.

Handzaam tweede scherm

Een andere praktische bijkomstigheid, is dat bij een aantal varianten het scherm touch-screen heeft, waardoor je eenvoudig met je handen te werk kan gaan. Heb je aan één tweede scherm niet genoeg? Het is mogelijk om meerdere van deze schermen aan te sluiten waardoor je scherm nog meer verbreed wordt. Het scherm heeft een resolutie van 2.2k, en kan gebruikt worden met Windows, Mac en Linux.

De JSAUX FlipGo is in meerdere varianten beschikbaar, met meerdere groottes. De prijzen verschillen tussen ongeveer € 350 en ongeveer € 505. Als je een standaard wil, moet je die er nog wel los bijkopen. Deze kost ongeveer rond de € 27.50.

Zit je ook veel achter je laptop, en werk je veel vanuit huis? Check dan dit artikel over hoe je thuis productiever kan werken.