Waar gaat Sympathy for the Devil over?

In de film speelt acteur Joel Kinnaman, de rol van James (ook wel The Driver genoemd). Onderweg werd James onder schot gehouden door een wildvreemde man, The Passenger (gespeeld door Nicolas Cage), die bij hem in de auto was gestapt. Hierdoor kwam hij terecht in een dodelijk kat-en-muisspel met The Passenger. De inzet is hoog en er wordt snel duidelijk dat niet alles is wat het lijkt.

Bekijk hier de trailer van Sympathy for the Devil:

 

Wie spelen er in de thriller?

In de thriller wordt de rol van “The passenger” gespeeld, door de bekende Amerikaanse acteur Nicolas Cage. Hij is ook wel bekend van de films The Old Way, Kick-Ass en Stolen. Hij neemt zijn rol, net als in de andere films, erg serieus en gedraagt zich echt als een freak. Een van zijn medespelers is Joël Kinnaman, die de rol van de chauffeur vervult en wordt gedwongen mee te doen met het spelletje van “The passenger”. De laatstgenoemde acteur is ook wel bekend van zijn rol in The Suicide Squad. Yuval Adler, ook wel bekend van films als The Secrets We Keep en Bethlehem, had de regie over de film.

De reviews van kenners én kijkers

We doken even het internet op om te kijken naar de reviews van zowel de kenners als de normale kijkers. De film scoorde op IMDb een krappe voldoende: 5,5 sterren van de 10. Ook op Rotten Tomatoes was de score van de film net een voldoende: de Audience Score was slechts 54% en de Tomatometer 58%.

Momenteel staat deze film op plek #6 in de Netflix top 10 films van vandaag in Nederland. Na het zien van de scores, waren we benieuwd wat de ‘normale’ kijkers van de thriller vonden. Hieronder zie je opvallende berichten van kijkers op X (voorheen Twitter):

Sympathy for the Devil

Sympathy for the Devil

Als je een beetje houdt van thrillers en actie, dan is deze film alsnog een heerlijke wegkijker. Zoek je meer van dit soort films? Lees dan over Netflix-thrillers die jou helemaal in verwarring brengen.