Khloé Kardashian en haar make-over

Khloé Kardashian is bekend geworden van de realityserie van haar familie. In Keeping Up With The Kardashians staan naast Khloé haar andere twee zussen centraal, Kim en Kourtney. De realityserie Keeping up With the Kardshians telt 20 seizoenen. Op 8 september 2020 maakte Kim Kardashian bekend dat het 20e seizoen, dat begin 2021 wordt uitgezonden, het laatste zal zijn.

Naast de realityserie waar ze vaak in schittert, Khloé  ook nog het tweede seizoen van The X Factor in Amerika gepresenteerd. Verder heeft ze nog een aantal andere televisieoptredens gehad.

In 2009 trouwde Khloé Kardashian met Lamar Odom. Hij was een professioneel basketbalspeler. In 2013 scheidde het paar echter. Ze had opnieuw een basketballer aan de haak geslagen: Tristan Thompson. Met hem heeft ze in 2018 een dochter gekregen. In 2019 is ook dit stel uit elkaar gegaan. Hun relatie strandde toen bleek dat Tristan vreemd was gegaan met de beste vriendin van Khloé’s halfzus Kylie Jenner. Begin 2021 maakte de 36-jarige Khloé bekend dat de twee weer samen zijn. Hoe nu de relatie tussen de twee is, is onduidelijk.

Op Instagram post Khloé veel foto’s van haarzelf. Door de jaren heen kan je zien dat ze enorm veel is veranderd. De jongste Kardashian zus werkt nu goed aan haar lichaam en zorgt goed voor zichzelf. Dat laat ze graag zien op Instagram. Khloé is daarentegen niet vies van een beetje photoshop en werkt zo nu en dan een fotootje bij.

Hoe zag Khloé er eerst uit?

Khloé Kardashian heeft een ongelooflijke transformatie ondergaan in de afgelopen jaren. Je zou haar bijna niet meer terug herkennen van de foto’s en video’s van vroeger. Onder andere haar kaaklijn is aangepast, haar neus heeft een andere vorm gekregen en haar gezicht is geretoucheerd. Ze lijkt nauwelijks meer op zichzelf.

Bekijk hieronder hoe ze er vroeger uitzag in de realityshow van de Kardashasians.

Khloe-kardashian-seizoen-1-kuwtk

En bekijk hier haar recente Instagrampost.

Benieuwd naar de auto van haar zus? Bekijk hier de auto van Kim Kardashian maakt iedere man jaloers.